#34 Lucas Torreira

Bunca zamandır mücadele hırsı ve aldığı genel üstü reaksiyon ile bize normalleştirdiği noktadan bu silik noktaya ulaşması gerçekten çok ilginç. Arka planını bende çok merak ediyorum. Geçtiğimiz senelerde de yoruluyordu. Ama son demlerde ekstra ekstra mod açıyordu bu adam. Resmen adam yiyordu. Bu motivasyon düşüklüğünün sebebi ne ise hiçbir şekilde kabul edilemez. Çünkü işin sonunda tonla para alıyor bu adam ve bu parayı şu anda kimse vermez.

Yaş veya sozlesme son senesine olan herkes tartışabilir kimisi gider. Yerine genc ve mücadeleci adam.gelir ama biz bunu yapmıyoruz.
Sanches
Torreira
Sallai
Baris
Sane
Bunlari sat listeni yap

Torreira 'nın fiziksel dezavantajı zaten zorlu Avrupa maçlarında çoğu zaman sıkıntı oldu bizim için ama o kadar erken düştü ki artık ligde herhangi bir x takıma karşı da sınıfta kalıyor. Zaten 1.5 yıldır Torreira tek defansif orta saha olarak kullanıldığında yanındaki adam için inanılmaz bir alan bırakıyordu, yanına Lemina 'yı eklediğimiz zaman üreticilik / set oyunu konusunda geriye gidiyordu takım

Şimdi hangisini de yapsan sahada göze batan bir Torreira var. Zaten Lemina 'nın sözleşmesi biterken bu kadar devam problemiyle ve ilerleyen yaşıtyla devam etmekten yana değilim ama gerçekten Torreira 'nın da yerine adam almak gerekiyor. Hem de alacağımız 6 / 8 numaranın tam Torreira 'nın zıttı uzun bacakları olan, sahada alan kaplayan bir oyuncu olması gerekiyor

Yeni degil durumu, 2 mac biraz kipardatiyordu herkes auuvvvv. 2 senedir düsük performansi.

Geçen sene iyiydi yaw skor anlamında da zirveye çıktı. En iyi sezonuydu geçen sene
Evet sonlara dogru skora etki etti ama avrupa maclari? Leminanin katkisi daha büyüktü o olmasa zor sampiyon olurduk. Lemina geldikten sonra kendine geldiydi biraz, ondan sonra son düzlükte goller atmaya basladi dedigin gibi. Leminada düsüse gecti ama, artik komple degisiklik sart.

Hala bir umut aslında muhteşem bi os olduğunu ama formsuz olduğuna kendinizi inandırmaya çalışıyosunuz

Formla alakası yok kötü bi orta saha

İyi gözüktüğü maçlar var tabikide ama o da rakiple alakalı bu iyi diye değil

Rakibin pas yapamaması lazım,driblingle yara yara giden kimsenin olmaması lazım,ebatlı ve fizikli adamlar olmaması lazım,topa tek hamle yapma şansı var o hamleyi denk getirebilmesi o denk getirişinde faulsüz olması lazım,topu alan rakibin taylan misali çevre kontrolü yapmayı bilmemesi lazım,yanında alan ve açık kapatan leminanın olması lazım,lazım da lazım

X de bununla ilgili paylaşımların altına baktım çoğu kişi kötü topçu olduğunu farketmiş,darısı gscye inş

net bir şekilde g.amerikaya dönmek istiyor. bu performans düşüşünün başka açıklaması yok. dağlar kadar fark var eski torreira ile.

Takımı o kadar bozuyo ki

Yanında sarayı oynatsan lemina gibi savunma yapamadığı alan da kapatamadığı için folloş oluyosun

Yanında leminayı oynatsan ikisi de kreatif olmadığı için hücum olarak kısırlaşıyosun

Lemina sara tor oynasan sara hem sırtı dönük oynayamadığı hem de hücum oynamayı bilmediği için 10noyu çöpe atmış oluyosun

Ne tam savunma yapabiliyor ne de tam hücum

Bunun eksiklerini tamamlasın diye eklediğin parçalar da takımın geneline-oyununa-ihtiyacına falan uymuyor bozuyor

Solbekte köhnle oynuyosun diyelim,arkasına adam kaçırdığı için sol stopere orayı toplayacak hızlı bi adam koyuyosun ama savunma hattı bas bas denge stoperi diye bağırıyodur,birini toparlamak için başka yerlerden patlak veriyosun

Sultan olay ya orda fena
Bizimkiler izliyordu bende bakmaya başladım o kız aura ama devrimin aglaklığından dolayı sıkıldım artık her bölüm ağlar mı bir insan sinsi yılan 2 erkek cepte olsun istiyor. Bu kız normal yaşamında da bence o karakterde biri ilgi üzerimde olsun istiyor. 1-2 bölüm daha sabrederim bu ağlak karıyı öldürmezseler izlemeyi bırakırım.

Kötü gidince altında gömü arar gibi bir şeyleri kazımaya gerek yok.

Formsuz işte, belki de pili bitti ve toparlayamıyor.

Kendi topçunuzu ve bu kadar önemli bir ismi ilişkisi vs üzerinden vurmak veya garip garip ithamlarda bulunmak çok salakça.

Bizimkiler izliyordu bende bakmaya başladım o kız aura ama devrimin aglaklığından dolayı sıkıldım artık her bölüm ağlar mı bir insan sinsi yılan 2 erkek cepte olsun istiyor. Bu kız normal yaşamında da bence o karakterde biri ilgi üzerimde olsun istiyor. 1-2 bölüm daha sabrederim bu ağlak karıyı öldürmezseler izlemeyi bırakırım.
Arkadaş izliyor evde sırf o kız için bakıyorum şuan Türkiye'de #1 oldu benim için cidden acayip bir aurasi var. Devrim de dediğin gibi hiç olmamış bence de

Geri
Üst Alt