#34 Lucas Torreira

sezon sonu plaketini verip uğurlamak lazım Lemina ile beraber

4 sene müthiş katkı verdi ama her oyuncunun bir miadı var girdiği abuk subuk ergen dramaları üstüne bocaya gitmek istiyorum açıklamaları vs su kaynatmaya başladı. Sene sonu yollamak gerekiyor

Seneye kesinlikle kendisinin yerine biri lazım. O bildiğimiz her maç minimum 7-8 ile oynayan adam bu sezon yok, bundan sonra da olmayacağı net.

Sezon sonuna kadar.ilk 11 oynamamali. Ilkay girdikten sonra dikine oynadik. Bu arkadas geri pas ata ata bi hal oldu. Verdigi paslarin coguda hataliydi. Öndede net gol pozisyonumuzu topu durduramamsiyla yedi.

Dün İlkay girince oyunu aldık. Sara İlkay oynasın bir süre. Kafa olarak gidik.

Sezon sonuna kadar.ilk 11 oynamamali. Ilkay girdikten sonra dikine oynadik. Bu arkadas geri pas ata ata bi hal oldu. Verdigi paslarin coguda hataliydi. Öndede net gol pozisyonumuzu topu durduramamsiyla yedi.
Hele ezbere bi pas attı yunusa devamında atak yedik. Aynısını juventus maçında içerde 2. Golde yapmıştı. Delirtti beni çıldırdım. Bizim takım maksimum bi kişiyi idare edebilirdi. İcardi toreira jakops yunus dün 7 kişiyle top oynadık ya da oynamaya çalıştık.

GS degil kariyerinin en berbat maciydi

Eskiden takımın geri kalanını toplayan adamdı, şuan takımın geri kalanı iyiyse toplanan adam.

Sezonun kalanında formayı Nhaga’ya bıraksa çok acayip bir skor olmazsa sorgulamam sanırım

Bir kere şu Lemina & Torreira ikili sevdasından vazgeçmek gerekiyor. Torreira 'ya 6 numarada güvenemiyor musun ? oynatmayacaksın o zaman tutup Torreira Lemina orta sahasını yapıp önüne Prime De Bruyne olsa bile bu adam 10 numara değilmiş deriz

Forvetin toptan kaçan Icardi orta saha oyuncuların kendini stoperlerin yanına saklayan Lemina ve yarım oynayan Torreira olunca rakip kaleye gitmeni sağlayan tek oyuncu Barış oluyor işte

Lemina ile beraber oynayınca ortasaha çok kısır kalıyor. İkisi de adam geçemeyen topla gidemeyen adamlar.

Bugün, kendisi olmadığında, orta sahamızın ne kadar yaratıcı ve progressive olacağını göreceğiz ve yavaştan kendisini Boca'ya uğurlamaya hemfikir olacağız diye düşünüyorum..

10 maçta 1 düşük performans gösterince hemen başlığına üşüşülmüş. Bakalım akşam ne kadar dayanacak takım torreira'sız

Bu sene sezon sonuna kadar 11 oynamali seneye satilabilir

10 maçta 1 düşük performans gösterince hemen başlığına üşüşülmüş. Bakalım akşam ne kadar dayanacak takım torreira'sız

1.webp

2.webp

10 maçta 1 kez iyi oynamış. Ben de her zaman olduğu gibi dikkatlice izledim, epeyce faydasız oynuyor.
Berkan Kutlu var adeta ortasahamızda. Ne geri dönebiliyor, ne takımı ileri taşıyabiliyor.

Sizin veriler nerden?

Geri
Üst Alt