#34 Lucas Torreira

Bide yanlış yorumlanan şeylerden biri oynadığı için çok yük bindi bahanesi

Yaw kardeşim şu mereti o kadar izleyip bu kadar anlamamayı nasıl başarabiliyosunuz

Rakip pas yapamıyosa,osda yara yara giden topçuları yoksa ,bize tehdit oluşturamıyolarsa otomatik olarak iyi gözüküyor tam tersi olduğunda kötü gözüküyor formla alakası yok,2023de toreyra 2 fb derbisinde de oynamadı yerine bok gibi topçu olan berkan oynadı herifleri madara ettik içerde dışarda fbnin o futbolu berkana ters gelmedi çünkü ama iyi oynayan bi rakibe denk geldiğinde bok gibi topçu olduğu 1200 kere ayyuka çıktı

Sapla samanı karıştırmayın barış da aynı şekil atıyorum teknik gerektiren bi maçta tekniği olmadığı için bok gibi oynuyor millet de yaa abi çok yük bindi diyor ama 3 gün sonra güreşebileceği bir maça denk geldi mi rakibi perişan edebiliyor vay be nasıl da geçiverdi 2 günde yılların yorgunluğu ama sonraki hafta sıçıp batırınca baba yine yorgun tabi :)

Abdülkerim de açık alanda yakalandı mı güçlü ya da hızlı forvete denk geldi mi formsuz oluveriyor denk gelmedi mi van dijk a bağlıyor nedense allah allah allah :)
O çöp, bu bok gibi, öbürü güreşçi, beriki bilmem ne. Kimi beğeniyorsun peki?..Hocanın dediği gibi PSG-City filan mı tutsan acaba? Onları da beğenmezsin gerçi de biz kurtulmuş oluruz en azından...

1. Torreira' yı kompanse etmek için değil, 6.5 numara diye tarif ettiğim Torreira yerine başka kim olursa olsun, yanına yine bir 6 no lazım zaten. Hiç tutmadığım 4-2-3-1 formasyonu için diyorum bunu. Literatürde merkez ikili için DM yazar; aç bak istersen. Ekstra enerjisiyle dar alanda hem toplu, hem de topsuz oyunda Torreira' dan daha iyisini görmedim bu ligde.

2. Senin 6 numaran 3. stoper gibi defansı beşler, ofansif rol verdiğin adam (8.5-10 her neyse) hücumda inisiyatif kullanıp üretkenlik sağlayamazken, değil Torreira, Dünyanın en iyisini getirsen bile bir noktadan sonra yetersiz kalır. Hepsinin yetersizliğini tek bir adama yüklemek vicdanına sığıyorsa futboldan zerre anlamadığının tespitidir.

Evet, Torreiramız doğru kurgulanmamış bir takımda verim alınması zor bir oyuncu ama 3.5 sezon boyunca saçma sapan kurgulara, partnerlere rağmen ayakta kalabildiği için saygıyı ve sevgiyi bilhassa hak ediyor. Sergio diyorsun, Demirbay, Berkan, Ndombele, Midtsjö diyorsun. Bunların alayı kifayetsiz figüran gibiydi Torreira' nın yanında, fazlası değil.

Torreira belli handikaplarını ekstra enerjisiyle, düşünce hızıyla, hırsıyla, futbola adanmışlığıyla kapatan bir futbolcu. Ne tam 6 olabilir, ne tam B2B 8. Bizde çoğu zaman ikisini birlikte yapmak zorunda bırakıldı ki fazlasını yapabilecek birini hatırlamıyorum.

Menajeri, ara transfer döneminde ''Motivasyonu düştü'' ifadesini kendisinden habersiz kullanmamıştır elbette; maaş zammı için yaptığını zannetmiyorum. Torreira profilinde bir futbolcu için motivasyon her şeydir, en ufak düşme ihtimali belirdiğinde en kestirmeden yol verilmelidir. Kalsın diye demiyorum yani...

O çöp, bu bok gibi, öbürü güreşçi, beriki bilmem ne. Kimi beğeniyorsun peki?..Hocanın dediği gibi PSG-City filan mı tutsan acaba? Onları da beğenmezsin gerçi de biz kurtulmuş oluruz en azından...

Mantıklı bir soru mu soruyorsun da cevabımı beğenmiyorsun? He, Sergio, Demirbay, Ndombele harika futbolculardı da Torreira yedi hepsini! Tirollüğü de becermiyorsun yav...

Abdülkerim, Barış, İcardi, Torreira vs başından beri leş idiler. O halde TFF ye başvuralım da şampiyonluk kupalarını gerçek sahibi FB ye iade edelim. Ne dersin?

Yeri gelmişken belirteyim;

Abdülkerim ve Barış yerlilerde; Torreira da yabancılarda uzak ara en iyi f/p transferleridir. Kıyaslayacak birileri gelmiyor bile aklıma. Hariçten isteyen istediği gazeli okusun; onun kulağı duymuyor!..

Ha, zamanı gelmiştir, gitmesi gereken de gidecektir...

icardi oynayınca biraz kıpırdanıyor

topa kafa sokan sahayı parçalayan adamın geldiği hal acaip yav. meşhur boyalı zemin maçı vardı torreira hulk gibi yeşile boyanmıştı o torreira nere bu torreira nere. salmış takımı.

Performans bir yana kaleciye aşırtma pas atmayı nereden öğrendin? Hangi maçta kaleciye öyle bir top atıldığını gördün?

images (8).webp

Bay sıfır katkı, ne ileride ne geride hiçbir şey vermedi gene ilk yarıda son bilmem kaç maçtır olduğu gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt