#34 Lucas Torreira

yaw mesele gitmek istemesi felan değil torriki tanımasak inanacaz

kalmış 4 maç herif yıllardır emek vermiş şampiyon olup efsane olarak veda etmesine konsantre olmaması için hiçbir sebep yok

zaten temposu dinamizmiyle oynayan bi topçuydu metriklerine baktığımızda her sezon düşüş vardı son 2 ay keskin şekilde görülür hale geldi

30 yaşında artık,, 5 sene önceki pireyi görebileceğimizi sanmıyorum o yüzden kendisine ve bize yakışır şekilde veda edilmeli

yaw mesele gitmek istemesi felan değil torriki tanımasak inanacaz

kalmış 4 maç herif yıllardır emek vermiş şampiyon olup efsane olarak veda etmesine konsantre olmaması için hiçbir sebep yok

zaten temposu dinamizmiyle oynayan bi topçuydu metriklerine baktığımızda her sezon düşüş vardı son 2 ay keskin şekilde görülür hale geldi

30 yaşında artık,, 5 sene önceki pireyi görebileceğimizi sanmıyorum o yüzden kendisine ve bize yakışır şekilde veda edilmeli
Gitmek mi, yoksa kalmak mı istiyor onu bilemem ama son dönemde ciddi bir deformasyon içinde olduğu aşikar.

Dun yedigimiz golde jakobsun orda hatalar olsa bile gol vurusunun oldugu yerde Torreiranin olmamasina sinirlendim epey(daha dogrusu orayi terkedip jakobsa yaklasiyor). Rakip farketmeden her mac veriyoruz orada bosluklari. Ya kaleye yuzlerini donuyorlar, ya rahat yaklasiyorlar ya sut imkani taniyoruz. Torreira stoperlerin icine cok giriyor ofanstada yan toplarda ayni sekilde yayda olmak yerine daliyor iceri.

Gozumun onune derbi geliyor, fenerde bu bolgeden kaleyi yoklayacak 3 banko isim var ve en cok cekindigim husus derbiye alakali

Yeraltı dizisinden fena halde etkilendi

lemina'yı kendisine tercih ederim. en azından onda maç seçerek de olsa ortaya koyacak 1 fizik kalite var.

Bu takımda Osimhen dahil hiç kimsenin göstermediği istikrarı ve katkıyı aha bu adam verdi 4 senedir.

Düştüyse de, formsuzsa da canı sağolsun. 3,5 yıldır atlas gibi takımı orta sahada sırtında taşıdı bu adam. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray efsanesidir ve öyle kalacaktır her zaman.

Kendisine kötü laf edecek kadar da vicdanımı peynir ekmekle yemedim

Miadı doldu maalesef. Eski temposu mücadele gücü kalmadı 4 sene boyunca etinden sütünden faydalandık tadında bırakmak lazım sezon sonu

Yorgun mu yoksa gitmek istediği haberi çıktığından beri isteksiz mi hala çözemedim.

Ama Pazar kazanacaksak bu Torreira kötü oynamaya devam ederse çok zor.

O yüzden gidecekse de yorgunsa da sıradaki 2 maçı şampiyon gibi oynamalı.

Bu takımda Osimhen dahil hiç kimsenin göstermediği istikrarı ve katkıyı aha bu adam verdi 4 senedir.

Düştüyse de, formsuzsa da canı sağolsun. 3,5 yıldır atlas gibi takımı orta sahada sırtında taşıdı bu adam. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray efsanesidir ve öyle kalacaktır her zaman.

Kendisine kötü laf edecek kadar da vicdanımı peynir ekmekle yemedim
Kötü bir şey demem de bu sene sıfır katkı ile oynuyor. Rezalet bir performans. Eğip bükmeye hiç gerek yok. 35'lik veteranlardan farksız.

Geri
Üst Alt