#34 Lucas Torreira

Göndermiyorsak bile kendisini yedeğe itecek isimleri almalıyız, artık rotasyon oyuncusu olmalı. O zaman gayet yerinde bir durum olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boey öyleydi yav o dönem, sonra ekstra çalıştı falan toparladı, yaz kampına geldiğinde kötüydü fiziği.

Torreira gerilemiş gibi, o kadar parçalanmış kas gruplarının böyle gözükme ihtimali yok pek.

Bu hali de kötü diyemeyiz ama fiziksel gerileme olduğu zaten kesin.
sacha'yı net hatırlıyorum yaw o paylaşımdan 2-3 gün sonra hayvani fizikli bi fotosunu paylaşmıştı, yanıltıcı olabiliyor.

torreira'nın problem bence mentaldi daha çok son 1-2 aydır babası vs.

gitmek istiyorsa izin vermeliyiz maalesef üzülerek

sacha'yı net hatırlıyorum yaw o paylaşımdan 2-3 gün sonra hayvani fizikli bi fotosunu paylaşmıştı, yanıltıcı olabiliyor.

torreira'nın problem bence mentaldi daha çok son 1-2 aydır babası vs.

gitmek istiyorsa izin vermeliyiz maalesef üzülerek
İdman günü 3 sene daha kalmak istediğini söylemiş.

Bir tane bira göbeği yapmış gibi bir fotosu vardı kamp öncesi, orada bayağı salmış duruyordu, sonrasındaki fit görseli hatırlıyorum da o kadar kısa sürede olduğunu hatırlamıyorum.

İdman günü 3 sene daha kalmak istediğini söylemiş.

Bir tane bira göbeği yapmış gibi bir fotosu vardı kamp öncesi, orada bayağı salmış duruyordu, sonrasındaki fit görseli hatırlıyorum da o kadar kısa sürede olduğunu hatırlamıyorum.
Transferdeki başarısızlığımız da düşünülünce lucas gibi istikrarlı bi OS bulmamız mümkün değil ya

Babasini iyi gordum, masallah. Eger tekrar saglik sorunlari yasamazsa Torreira burada devam eder.

oğlana bi hanfendi bulalım evlenilecek olsun. düzenli ilişki zımba gibi yapar yeniden

Transferdeki başarısızlığımız da düşünülünce lucas gibi istikrarlı bi OS bulmamız mümkün değil ya
Bir tane 6-8 kesin alırız, Nhaga belki kiralanır belki rotasyonda kalır Lemina, Torreira ile dönerler.

Sara yerine de Hakan alınırsa y sınırı gözetilerek iyi bir geçiş olur.

İlkay da kalır.

6-8 dışında 10 numarada düşünülüyor mu ? bernardo silva dillendiriliyor sürekli oluru var mı sence ?
Bernardo Barcelona diye tutturmazsa alınır da maaşı yüksek olur, 10 numara mı bilmiyorum da forvet arkasına birini alırız kesin, nasıl bir profil olur olayı imkanlara bağlı gibi.

Hayati önem taşıdığını gittiğinde anlayacak bizim bazı aveller

Geri
Üst Alt