- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
EyvahLucas Torreira'nın en az 3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istediği belirtiliyor. Yönetim ve teknik heyet bu kararı memnuniyetle karşıladı. [HT spor]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EyvahLucas Torreira'nın en az 3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istediği belirtiliyor. Yönetim ve teknik heyet bu kararı memnuniyetle karşıladı. [HT spor]
Sakın ha
sacha'yı net hatırlıyorum yaw o paylaşımdan 2-3 gün sonra hayvani fizikli bi fotosunu paylaşmıştı, yanıltıcı olabiliyor.Boey öyleydi yav o dönem, sonra ekstra çalıştı falan toparladı, yaz kampına geldiğinde kötüydü fiziği.
Torreira gerilemiş gibi, o kadar parçalanmış kas gruplarının böyle gözükme ihtimali yok pek.
Bu hali de kötü diyemeyiz ama fiziksel gerileme olduğu zaten kesin.
Seneye kesinlikle devam ediyor, Lemina da öyle.
İdman günü 3 sene daha kalmak istediğini söylemiş.sacha'yı net hatırlıyorum yaw o paylaşımdan 2-3 gün sonra hayvani fizikli bi fotosunu paylaşmıştı, yanıltıcı olabiliyor.
torreira'nın problem bence mentaldi daha çok son 1-2 aydır babası vs.
gitmek istiyorsa izin vermeliyiz maalesef üzülerek
Transferdeki başarısızlığımız da düşünülünce lucas gibi istikrarlı bi OS bulmamız mümkün değil yaİdman günü 3 sene daha kalmak istediğini söylemiş.
Bir tane bira göbeği yapmış gibi bir fotosu vardı kamp öncesi, orada bayağı salmış duruyordu, sonrasındaki fit görseli hatırlıyorum da o kadar kısa sürede olduğunu hatırlamıyorum.
Bir tane 6-8 kesin alırız, Nhaga belki kiralanır belki rotasyonda kalır Lemina, Torreira ile dönerler.Transferdeki başarısızlığımız da düşünülünce lucas gibi istikrarlı bi OS bulmamız mümkün değil ya
6-8 dışında 10 numarada düşünülüyor mu ? bernardo silva dillendiriliyor sürekli oluru var mı sence ?Bir tane 6-8 kesin alırız, Nhaga belki kiralanır belki rotasyonda kalır Lemina, Torreira ile dönerler.
Sara yerine de Hakan alınırsa y sınırı gözetilerek iyi bir geçiş olur.
İlkay da kalır.
Bernardo Barcelona diye tutturmazsa alınır da maaşı yüksek olur, 10 numara mı bilmiyorum da forvet arkasına birini alırız kesin, nasıl bir profil olur olayı imkanlara bağlı gibi.6-8 dışında 10 numarada düşünülüyor mu ? bernardo silva dillendiriliyor sürekli oluru var mı sence ?
Mate çayını sever misinTorreira kalırsa Gsliliği askıya alır mısın dostum
Mate çayını sever misin
sevmem dostum torreira iciyorÇok içmedim de faydalı diyorlar sen sever misin
Batman'a gelecek inşallahNhaga belki kiralanır