#34 Lucas Torreira

Yahu dünya kupasına gitmedin en az 1.5 ay doya doya tatil yaptın. Önde yalandan baskı sonra adam geçince bildiğin yürüyor. Zaten boyun kısa, uzun pas yok, çalım yok top sürme yok tek olayın koşmak onu da yalandan yapma.

Biz onu sevdik o bizi seviyor ama artık pili bitti malesef devri de bitti, pilini bitiren de biziz okan hoca adamı yıllar içinde öyle bi hoyrat kullandı öyle bi sömürdü ki adamın belki de futbol hayatı bitti bitecek, bir iki seneye futbolu bırakırsa şaşırmam

Herşey için teşekkürler kardeş, düşük tempolu daha az fiziksel mücadele gerektiren güney amerika liglerinde belki bi şansın olabilir bundan sonra o kadar

Icardinin uçağı kalkmadan koş yetiş

Zaten moralsizdi geçen sezon boyu. Fiziksel performansı bu mental zayıflığı kapatıyordu. Sezon sonuna doğru performansı düşmeye başladı.. ister istemez konuşmalar da başladı. Sezon sonunda da tatsız bir olay yaşadı. Şimdi hem fiziksel hem mental düşüş yaşadığı için & takım da kimyasını tamamiyle kaybettiği için çok göze batmaya başladı.

Alınan şampiyonluklarda, özellikle ilk 2-3 şampiyonlukta çok büyük emeği var.. fakat zamanında veda etmeyi bilmeliyiz. Bunu yapamıyoruz.
Bu sezon başı hem Lemina hem de Torreira ile yollar ayrılmalı, taze kan gelmeliydi.

Muhtemelen kendini veremeyeceğini anladı. Ben suç bulmuyorum 2 senedir gitmek istiyordu zaten bu senede bas bas bağırdı ben hazır değilim diye. Herifi zorla tuttuk. Bi de bu saldırgan mevzusu tuzu biberi oldu heleki çıkarttılarsa içerden bu heriften konsantrasyon falan beklemeyin.

Parades transfer olursa oraya gider gibi veya bocali mı bilmiyorum ama mutlaka bonservis parası almalıyız. Sonuçta kurtulmak istediğimiz birisi değil

Torreira'ya saldiran bu sefer de soforune saldirmis. Torreira'da s..erim boyle isi beni buradan cikar demis menejerine. Dogru mu degil mi belli degil.
Cat Chilling GIF

Lucas Torreira, yaşadığı süreçte kulüpten destek görmemesinden dolayı büyük bir kırgınlık içinde.

Bu noktada yalnız bırakıldığını düşünüyor.

4 senelik sürecin ardından takımın kaptanlarından biri olması gerektiğini düşünüyor, olmadığı için de üzgün.

Ayrılık fikri hayli ciddi.

(Emre Kaplan)

Tekrar ve de aynı kişi üzerinden tehdit edildiyse kulüp ilgilenmeli. Hele ki Tor. bundan etkilenir ve gitmek isterse yol olur bu saldırılar. Devlet müdahale etmeli ülke imajı açısından.

Yabancı kontenjanımız 1 tane artmış güzel haber diye yorumladım.

asist guzel ama yedigimiz golde yetersiz kaldi
hazirlik maclarindan iyi ama en azindan

Geri
Üst Alt