#34 Lucas Torreira

Top 2. bölgemize geldiği anda odaklanın, sadece jogging atıyor. Önündeki yanında kaçan göçen umrunda değil. Havuza düşen toplar için de bir zahmet mücadelesini göstersin. Sezon öncesi kamp travmasıdır umarım. Yanındakilere diyecek lafım yok.

Yanlış anlamayın da takımdaki tek orta saha malesef. Sakatlandığı an bittik. Koca kulüp sezona tek orta saha ile başlıyor

bence kalmak istemiyo çok. yunus pazubandı verdi, bi terbiyesizliği olmadı ama normalde kim gelse sarılır marılırdı zor bela taktı pazubandı. son günlerde torreira'dan gelecek 2 kuruşla rios transferine bi geçiş yapsak baya hoş olurdu ama bunlar gitmek isteyeni gönderebilir mi, gelmek isteyeni getirebilir mi bilmiyorum.

bence kalmak istemiyo çok. yunus pazubandı verdi, bi terbiyesizliği olmadı ama normalde kim gelse sarılır marılırdı zor bela taktı pazubandı. son günlerde torreira'dan gelecek 2 kuruşla rios transferine bi geçiş yapsak baya hoş olurdu ama bunlar gitmek isteyeni gönderebilir mi, gelmek isteyeni getirebilir mi bilmiyorum.
Değer mi görmek istiyo anlamadım ki. Malesef çok önemli şu an takım için başka orta saha yok

1788037448702.webp

Mükemmeldi

Derbiler ve büyük maçlar hariç Lemina- Torreira çok fazla lüks bence, top kullanmada zayıf ikiside. Bence özellikle içerideki maçlarda Torreira- Sara oynaması gerekiyor yoksa düzgün top yapamıyoruz.

Alametifarikası rakip topla çıkarken yaptığı şok presle top kapması ya da en kötü topa müdehale ederek rakibin çıkışını bozması.

Yaptığı o ilk müdehalede geç kalıp rakibi döndürdüğü zaman çok göze batıyor çünkü oyun şekli biraz tek müdehaleli gibi, ya kapıp topu bizi tekrardan atağa çıkaracak ya da en kötü faul falan yapıp rakibi durduracak ama ekarte edildiği an sahada kendisi yokmuş ve biz eksik oynuyormuşuz gibi gözükmeye başlıyor ve millet kendisine iyice bilenmeye başlıyor.

Ama iyi veya kötü kendisinin yaptığı işi mevcut kadromuzda yapacak başka bir topçumuz yok. Ayrıca oldukça iyi bir oyun aklına sahip. O yüzden okan buruk kendisinden kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Son düzenleme:
Torrik iyi değil kaç maçtır iyi değil. Ben ortasaha da görev dağılımı konusunda sorun olduğunu düşünüyorum. Kim oyun kurucu kim blok arası kim box belli değil. Net dizilim ve görev dağılımı hatası var. Elek ederler Avrupa’da sorunlu bir durum bu

Geri
Üst Alt