Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
Hayırlı olsun, De Jong lig ortalamasının üzerinde bir ön liberodur, isterse Papua Yeni Gine liginden gelsin, katkısı olacağı malum.
sow katardan gelince bişe yok jong mls'den gelince auuvvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, De Jong lig ortalamasının üzerinde bir ön liberodur, isterse Papua Yeni Gine liginden gelsin, katkısı olacağı malum.
bunu demek icin biraz erkenGereksiz bir transfer daha serdar aziz ve cavanda da oyle iyiki tolga ve ereni almisiz
İşin tuhaf tarafı 2010 dünya kupasına agresiflik konusunda damga vuran iki oyuncu vardı. Biri Melo diğeri Nigel De Jong
Melo Yarı finalde Hollanda ile oynanan maçta Robben'in üstüne basarak kırmızı görmüştü. Brezilya'yı yaktı.
De Jong Finalde İspanya ile oynanan maçta Alonso'nun göğsüne tekme atarak kırmızı görmüştü. Hollanda'yı yaktı.
Melo geldiğinde iyice gözden düşmüştü ve yaşı daha gençti.
De Jong daha uzun süre Avrupa piyasasında kaldı, ve iyice emeklilik yaşı geldi.
De Jong'un Melo gibi kendini tekrar ispat etme gibi bir derdi yok, o yüzden pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum. Melo'da ilk geldiğinde çok kırmızı görür deniyordu, De Jong'da benzer tipte oyuncu, bizim ligimiz sertliği kaldırabilir ama bu yıl pek tahammül etmiyorlar çok çabuk kart çıkarıyorlar o yüzden sıkıntı olabilir.
İşin tuhaf tarafı 2010 dünya kupasına agresiflik konusunda damga vuran iki oyuncu vardı. Biri Melo diğeri Nigel De Jong
Melo Yarı finalde Hollanda ile oynanan maçta Robben'in üstüne basarak kırmızı görmüştü. Brezilya'yı yaktı.
De Jong Finalde İspanya ile oynanan maçta Alonso'nun göğsüne tekme atarak kırmızı görmüştü. Hollanda'yı yaktı.
Melo geldiğinde iyice gözden düşmüştü ve yaşı daha gençti.
De Jong daha uzun süre Avrupa piyasasında kaldı, ve iyice emeklilik yaşı geldi.
De Jong'un Melo gibi kendini tekrar ispat etme gibi bir derdi yok, o yüzden pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum. Melo'da ilk geldiğinde çok kırmızı görür deniyordu, De Jong'da benzer tipte oyuncu, bizim ligimiz sertliği kaldırabilir ama bu yıl pek tahammül etmiyorlar çok çabuk kart çıkarıyorlar o yüzden sıkıntı olabilir.
görmedi ki.
Xabi alonsonun göğsüne attı tekmede kırmızı görmedi sarı gördü Güray.
Doğru pardon başka oyuncu kırmızı görmüştü o maçtaÖyle aklımda kalmış :asd22:
O maçta hiç kimse kırmızı kart görmedi Güray.![]()
Ezbere konuşmayalım lütfen.Çok kırmızı yer bu adam
hoşgelmiş.inşallah melo etkisi yaratır.
![]()
Heintinga görmüştü. Oğlum Hollandalı olarak nasıl bilmezsin.O maçta hiç kimse kırmızı kart görmedi Güray.
J/k
Heintinga görmüştü. Oğlum Hollandalı olarak nasıl bilmezsin.
Ben o maç için arkadaşlarla Hollanda'ya gitmiştim public viewing de zevkli olur diye, kazansalardı bayağı yıkılırdı ortalık diye bekliyorduk ama Iniesta bitirdi bu hayali.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
O sene Almanlar Euro 2008 de biz Türkler den öğrendikleri araba konvoylarını uyguladılar sokaklarda. Sen de gördün mü yolların tıkanmasını falan.Bende şu 4-0 kazandığınız Arjantin maçı için Almanya'ya gitmiştim ayni sebepten dolayı. Ortalık baya yıkılmıştı.![]()
O sene Almanlar Euro 2008 de biz Türkler den öğrendikleri araba konvoylarını uyguladılar sokaklarda. Sen de gördün mü yolların tıkanmasını falan.
Euro 2008 ne güzel günlerdi be, bizim Gladbach da tüm şehir merkezini kilitlemiştik sokaklarda bütün türklerle sevinerek.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk