#34 Nigel de Jong

adama duba gibi olmus deniyordu ama resimlerden anladigim kadari ile gayet fit görünüyor

Gereksiz bir transfer daha serdar aziz ve cavanda da oyle iyiki tolga ve ereni almisiz
bunu demek icin biraz erken

gerekli olan bölgeye oranin adamini aldik

amerikaya gittigi icin endise var hakli olarak

benim umudum amerikaya giden oyuncular genellikle iyi para aldiklari ve o ülkeye yerlesmek icin gidiyorlar

bu adamin tekrar avrupa kiyisinda ki bir ülkeyi ve bu sene ki ceza disinda avrupa kupalarinda oynayan bir takima gelmeye ikna olmasi beni ümitlendiriyor

Hollanda milli takım formasını 81 kez giymiş bir futbolcu saygıyı hak eder benim kızdığım bu adamın alınması değil yönetimin 2 yıldır taraftarı gereksiz beklentiye sokup takip ettijleri oyuncuları almayarak taraftarın sigortasını attırması madem denayer kolbein de jong u alma imkanınız çoktan vardı en başından alırdınız takıma adapte ederdiniz bu yanlış stratejiden artık vazgeçmeli yönetim dürüst olun bize yeter!!

İşin tuhaf tarafı 2010 dünya kupasına agresiflik konusunda damga vuran iki oyuncu vardı. Biri Melo diğeri Nigel De Jong

Melo Yarı finalde Hollanda ile oynanan maçta Robben'in üstüne basarak kırmızı görmüştü. Brezilya'yı yaktı.
De Jong Finalde İspanya ile oynanan maçta Alonso'nun göğsüne tekme atarak kırmızı görmüştü. Hollanda'yı yaktı.

Melo geldiğinde iyice gözden düşmüştü ve yaşı daha gençti.
De Jong daha uzun süre Avrupa piyasasında kaldı, ve iyice emeklilik yaşı geldi.

De Jong'un Melo gibi kendini tekrar ispat etme gibi bir derdi yok, o yüzden pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum. Melo'da ilk geldiğinde çok kırmızı görür deniyordu, De Jong'da benzer tipte oyuncu, bizim ligimiz sertliği kaldırabilir ama bu yıl pek tahammül etmiyorlar çok çabuk kart çıkarıyorlar o yüzden sıkıntı olabilir.

İşin tuhaf tarafı 2010 dünya kupasına agresiflik konusunda damga vuran iki oyuncu vardı. Biri Melo diğeri Nigel De Jong

Melo Yarı finalde Hollanda ile oynanan maçta Robben'in üstüne basarak kırmızı görmüştü. Brezilya'yı yaktı.
De Jong Finalde İspanya ile oynanan maçta Alonso'nun göğsüne tekme atarak kırmızı görmüştü. Hollanda'yı yaktı.

De Jong'un Melo gibi kendini tekrar ispat etme gibi bir derdi yok, o yüzden pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum. Melo'da ilk geldiğinde çok kırmızı görür deniyordu, De Jong'da benzer tipte oyuncu, bizim ligimiz sertliği kaldırabilir ama bu yıl pek tahammül etmiyorlar çok çabuk kart çıkarıyorlar o yüzden sıkıntı olabilir.

görmedi ki.

Xabi alonsonun göğsüne attı tekmede kırmızı görmedi sarı gördü Güray.

Kim ne derse desin iyi kariyeri var. basarılı olacaktır.

hoşgelmiş.inşallah melo etkisi yaratır.

CrKTub_WYAAmB83.jpg

normalde şu tekmeyi atan adamın guantanamoda hapis yatması lazımdı hakem sarı kart verdi :D

O maçta hiç kimse kırmızı kart görmedi Güray. :D

J/k
Heintinga görmüştü. Oğlum Hollandalı olarak nasıl bilmezsin.

Ben o maç için arkadaşlarla Hollanda'ya gitmiştim public viewing de zevkli olur diye, kazansalardı bayağı yıkılırdı ortalık diye bekliyorduk ama Iniesta bitirdi bu hayali.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Heintinga görmüştü. Oğlum Hollandalı olarak nasıl bilmezsin.

Ben o maç için arkadaşlarla Hollanda'ya gitmiştim public viewing de zevkli olur diye, kazansalardı bayağı yıkılırdı ortalık diye bekliyorduk ama Iniesta bitirdi bu hayali.

Bende şu 4-0 kazandığınız Arjantin maçı için Almanya'ya gitmiştim ayni sebepten dolayı. Ortalık baya yıkılmıştı. :)

Bende şu 4-0 kazandığınız Arjantin maçı için Almanya'ya gitmiştim ayni sebepten dolayı. Ortalık baya yıkılmıştı. :)
O sene Almanlar Euro 2008 de biz Türkler den öğrendikleri araba konvoylarını uyguladılar sokaklarda. Sen de gördün mü yolların tıkanmasını falan.

Euro 2008 ne güzel günlerdi be, bizim Gladbach da tüm şehir merkezini kilitlemiştik sokaklarda bütün türklerle sevinerek.

O sene Almanlar Euro 2008 de biz Türkler den öğrendikleri araba konvoylarını uyguladılar sokaklarda. Sen de gördün mü yolların tıkanmasını falan.

Euro 2008 ne güzel günlerdi be, bizim Gladbach da tüm şehir merkezini kilitlemiştik sokaklarda bütün türklerle sevinerek.

Evet Almanlar baya coşuyorlardı en ruhsuz gözüken Almanlar bile coşuyordu ilginçti valla.

Tabi sizin orası Türk dolu ummadığın yerde Türk var. (: Bizim burada sadece büyük şehirlerin şehir merkezinde Türkler beraber parti yaptı, eğlendi.

Geri
Üst Alt