Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.257
- 25.818
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yorumlar yapmayalim. Adam 15 dakika oynamis.sakat diye alınmayan tiote bile championshipte maça çıkmış (newcastle kadrosu çok iyi bunu da göz önüne alalım) biz hal de jong bekliyoruz
Boş yorumlar yapmayalim. Adam 15 dakika oynamis.
De Jong bile bizde 45 dakika oynadi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sen kendini ifade etme özürlüsümüsün diye bende soru soruyorum o halde..birader sen anlama özürlüsü müsün ? ben 10 maç oynamış mı dedim? sakat diye almadığımız tiote sağlam diye aldığımız de jongla hemen hemen aynı süreyi almış nedir bunda idrak edemeyecek
sakat diye alınmayan tiote bile championshipte maça çıkmış (newcastle kadrosu çok iyi bunu da göz önüne alalım) biz hal de jong bekliyoruz
Sen kendini ifade etme özürlüsümüsün diye bende soru soruyorum o halde..
Burda sanki Tiote saglam oynayip duruyormus gibi anlatiyorsun. Oysa ki degisen hic bir durum olmazdi Tiote gelseydi, ayni sekilde süre alamazdi ve ileriye dönük sakatlik riski daha cok olurdu.
Ileriye dönük ne demek bilirmisin? Ileriye dönük ileriye..
Newcastle'in kadrosu zengin, bizimkisi degil mi peki? Selcuk gibi bu ülke'de kesilmesi mümkün olmayacak bir oyuncu var, Tolga gibi patlama yapan bir oyuncu var.tiote sakatlık yüzünden mi oynatılmıyor yoksa newcastle'ın kadrosu zengin olduğu için mi ? Ayrıca tiotenin hali de jongdan iyi demedim..Sakat diye bir topçu almıyorsun onun yerine getirdiğin de maça çıkacak durumda değil..Bunda bir gariplik yok mu ?
Sakat degil ki.. Kondisyon yüklüyor, temposunu kazanmaya calisiyor.Geçen videosu vardı topla koşuyordu.
Hiç haber de yok iyileşti falan diye. Enteresan bir durum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Umarım senin dediğin gibidir umarım kronik bir sakatlığı yoktur. O bölgede sert bir adama çok ihtiyacımız var bu sene.Sakat degil ki.. Kondisyon yüklüyor, temposunu kazanmaya calisiyor.