#34 Nigel de Jong

CudwsWBWYAA8rG2.jpg

Hazırlık maçında dahi oynamadıysa gençler maçında 18e bile giremez!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlığı dizindeydi sanırım sürekli nüksetme tehlikesi var işimiz zor ben ümidi kestim açıkcası umarım iyileşir 90dk oynayamasa bile önde olduğumuz maçlar da çok işimize yarayacak

sakat diye alınmayan tiote bile championshipte maça çıkmış (newcastle kadrosu çok iyi bunu da göz önüne alalım) biz hal de jong bekliyoruz

Şanssız bir dönem geçiriyor sadece. Döndükten sonra Selçuk yedek tartışmalarını bir yana bırakırsak takıma yüksek faydası dokunacaktır.

acele yapılan ve alamadığımız oyuncunun yerine zoraki aldığımız alternatif isimler bize şimdiye kadar fayda sağlamadı umarım de jong istisna olur tüm yaz diarra ve leiva diye fal bakarken piyangodan de jong çıktı eğer müzminleşmiş bir sakatlığı yoksa iyileşince umarım katkı yapar çünkü buna ihtiyacımız gerçekten var

çok bariz bir şekilde kulüpten nemalanan komisyoncu yönetici tayfası hala görevini sürdürüyor.

De jong ve serdar aziz transferi gs ın paralarının nasıl da birilerine peşkeş çekildiğinin göstergesi

dünyanın hiç bir kulübünde bu paralara sakat oyuncuları bile bile alan yönetim o koltukda kalamaz normalde.

soyuluyoruz.

herkesin gözü gs ın arsalarında. gs ı borç batağına sürüklüyorlar ki arsaları ucuza kapasınlar.

önce ali sami yen gitti yakında riva gider uzun bi süre sonrada adalar...

gs ın içi boşaltılıyor

Boş yorumlar yapmayalim. Adam 15 dakika oynamis.

De Jong bile bizde 45 dakika oynadi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

birader sen anlama özürlüsü müsün ? ben 10 maç oynamış mı dedim? sakat diye almadığımız tiote sağlam diye aldığımız de jongla hemen hemen aynı süreyi almış nedir bunda idrak edemeyecek

birader sen anlama özürlüsü müsün ? ben 10 maç oynamış mı dedim? sakat diye almadığımız tiote sağlam diye aldığımız de jongla hemen hemen aynı süreyi almış nedir bunda idrak edemeyecek
Sen kendini ifade etme özürlüsümüsün diye bende soru soruyorum o halde..

sakat diye alınmayan tiote bile championshipte maça çıkmış (newcastle kadrosu çok iyi bunu da göz önüne alalım) biz hal de jong bekliyoruz

Burda sanki Tiote saglam oynayip duruyormus gibi anlatiyorsun. Oysa ki degisen hic bir durum olmazdi Tiote gelseydi, ayni sekilde süre alamazdi ve ileriye dönük sakatlik riski daha cok olurdu.

Ileriye dönük ne demek bilirmisin? Ileriye dönük ileriye..

Sen kendini ifade etme özürlüsümüsün diye bende soru soruyorum o halde..

Burda sanki Tiote saglam oynayip duruyormus gibi anlatiyorsun. Oysa ki degisen hic bir durum olmazdi Tiote gelseydi, ayni sekilde süre alamazdi ve ileriye dönük sakatlik riski daha cok olurdu.

Ileriye dönük ne demek bilirmisin? Ileriye dönük ileriye..

tiote sakatlık yüzünden mi oynatılmıyor yoksa newcastle'ın kadrosu zengin olduğu için mi ? Ayrıca tiotenin hali de jongdan iyi demedim..Sakat diye bir topçu almıyorsun onun yerine getirdiğin de maça çıkacak durumda değil..Bunda bir gariplik yok mu ?

tiote sakatlık yüzünden mi oynatılmıyor yoksa newcastle'ın kadrosu zengin olduğu için mi ? Ayrıca tiotenin hali de jongdan iyi demedim..Sakat diye bir topçu almıyorsun onun yerine getirdiğin de maça çıkacak durumda değil..Bunda bir gariplik yok mu ?
Newcastle'in kadrosu zengin, bizimkisi degil mi peki? Selcuk gibi bu ülke'de kesilmesi mümkün olmayacak bir oyuncu var, Tolga gibi patlama yapan bir oyuncu var.

Sakatlik yasayabilir, sanssizlik olur, bunda gariplik nerde peki? Tiote'nin ise kronik sakatligi var arkadas, bunu anlamak cok mu zor?

Transfer etmeden 2 oyuncu icin secim yapsan, evraklarda saglam olanini secersin tabi ki. Nasil cikar o ayri bir durum.

Serdar Aziz ile beraber bu senenin kazığıdır.

Geçen videosu vardı topla koşuyordu.

Hiç haber de yok iyileşti falan diye. Enteresan bir durum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu kadar sakat adamı transfer edenden hesap sorulmalı.özellikle serdar aziz transferi nedir arkadas.Tüm Türkiyenin sakat oldugunu bıldıgı adama ne paralar verdık.satın floryayı rivayı o paraları da car cur edın.

Sakat olduğunu sanmıyorum geçen gün ülke futboluna alışmaya çalışıyor şeklinde açıklama vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt