#34 Nigel de Jong

Derbide 90 dakika oynayan Nigel de Jong, top çalamadı ve takım toplam 48 ikili mücadele kazanırken o hiç kazanamadı. 11 de pas hatası yaptı.

yuh

hic birsey yapmadi, malin onde gideni, bunu son gun alanin allah belasini versin.

melo'yu sözde yaşı itibariyle gönderen adamlar melo'nun çeyreği etmeyecek abd'ye yatışa gitmiş olan üstelik yaşı da melo'yu gönderdikleri yaş ile aynı olan adamı getirdiler. ne beklersin bu adamdan. git 500-600bin verip afrikadan, fransa 2. liginden genç birini tut getir en azından belki patlama yapar da işimize yarar

melo'yu sözde yaşı itibariyle gönderen adamlar melo'nun çeyreği etmeyecek abd'ye yatışa gitmiş olan üstelik yaşı da melo'yu gönderdikleri yaş ile aynı olan adamı getirdiler. ne beklersin bu adamdan. git 500-600bin verip afrikadan, fransa 2. liginden genç birini tut getir en azından belki patlama yapar da işimize yarar

tam fiyasko transfer, diarrayi alamadilar panik transferi yaptilar halbuki dedigin gibi ucuzdan afrikadan birini alsalar daha yararli olurdu.

ABD'ye gitmiş biri şunu diyordur; Benim için futbol tamam artık para kazanıp emekli olma vakti.

Ama bizim yönetim durur mu.. Gel bizde kazanıp emekli olursun diye almış. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok heralde.

Derbide 90 dakika oynayan Nigel de Jong, top çalamadı ve takım toplam 48 ikili mücadele kazanırken o hiç kazanamadı. 11 de pas hatası yaptı. Galatasaray'da 60. dakikada oyuna giren Tolga Ciğerci ise 5 top çalıp girdiği 8 ikili mücadelenin 6 tanesini kazandı. :)

Müthiş fiyasko bir transfer.
Geçmişteki iorfadan bile berbat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayağı rezildi. Geldiğinde de tempo sorunu vardı ama bir adım ileri gidemedi o konuda.

{taptap}

Veteran topçu küçük sahalarda falan oynar anca bu temposuyla.

Scout Delaney'i tavsiye ederken sen gidip transferin son günü bir menajerin tavsiyesiyle Amerika'ya emeklilik ikramiyesini almaya gitmiş oyuncuyu getirirsen Şubat ayı bitmeden yarıştan kopmuş oluyorsun işte.

Melo'yu temposuzlugundan şikayet ederek gönderip yerine önce Donk'u, sonra da yetmeyip bir de De Jong'u getirebilecek dünya üzerindeki tek kulüp bizizdir herhalde. Akıl tutulması gibi bir şey bu. Ama bu akıl tutulmasını salt Galatasaray'ı yöneten akıl değil maalesef bir grup taraftar da yaşıyor. Burada şu takıma futbolu 10-20 metrede oynayabilecek, ahı gitmiş vahı kalmış orta sahaları değil de tempolu oynayabilecek bir 8 numara transfer edin diye bas bas bağırırken, duba gibi şişmiş bir herifi, sırf pozisyon icabı ve gösteriş amaçlı yaptığı topa kaymaları nedeniyle "ısırarak ve sert oynuyor" olarak tanımlayan bir futbol uleması mevcuttu.

2 hafta önce Kayserispor maçının onbirleri açıklandığında, maç öncesi De Jong'un 11'de yer almasını eleştirmiştim. 4-5 kişi birden bir anda karşı çıktı, dalgaya alanlar, hakarete götürenler bile oldu. Zaten bu forumda çoğunluğunun düşüncesinin zıttı bir şeyi dile getiremiyorsun maalesef. Nitekim maçı kaybettik. İddia ediyorum ki o maçta de jong yerine josue ile baslasaydik Kayserispor'u yenerdik.

Son düzenleme:
tamam beğenmiyoruz ama CM'de Josue>Selçuk CDM'de Tolga>De Jong gerçekten böyle

hani sene sonuna kadar ortasaha Josue-Tolga yapılsın bekler Carole-Linnes olsun kanatlar Bruma-Garry olsun stoper Ahmet-Chedju olsun tamam kadromuz kötü ama elimizdeki adamları kullanmıyoruzki+Poldi cidden kafasında Galatasaray'ı bitirdi bence sene sonuna kadar her ne kadar çok beğenmesemde Eren oynasın gerekirse sahada yürümekten aciz Poldi'yi görmek istemiyorum

Son antrenmanda Nigel de Jong'un sağ arka adalesinde orta derecede zorlanma tespit edildi ve tedavisine başlandı.

Güzel haber

Son maclarda cok kötü 5 metrekare de oynuyor

Geri
Üst Alt