#34 Nigel de Jong

De Jong, Selçuk ve Tolga hepsi birbirinden kötü ama sanki bu üçlüden Tolga-Selçuk ikilisi kötünün iyisi, döndüğünde umarım kulübede oturur.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

king kong senin anavatanın japonyadır

podolskiyi yalnız bırakma

Futbolu bırakmış adamı futbola döndürmeye çalıştık yav. Hayır bu adamın en iyi hali de öyle ahım şahım bir tip değildi, yine böyle sağa sola hayvan gibi dalan manyak bir tipti.

bunu alacağımıza Melo'yu geri alsak daha iyi demiştim alındığında, herkes Melo bitmiş falan diyordu. Melo hiç değilse takımı,taraftarı,ligi biliyordu.

En kötü bu kadar oynardı yine. 31-32 yaşında ABD'ye gitmiş biri futbolu kafasında bitirmiş demektir. Sene başında nerede pili bitmiş isim var onlara bakıldı;

Leiva,Diarra,DeJong..

bide dünya stari getirmis gibi aciklamalar filan yapilmisdi
acaba hangi managerlerle calisiyo bu özbekler cok merak ediyorum
nigel de jongu bize gelmeden önce taniyorlarmiydi acaba
yoksa sadece internetden bakarak bizamanlar hollanda milli takimda oynamis bunu kesin almamiz lazim mi dediler
adam zaten emekli oldugunu kabul etmis amerikaya gitmis
sen ordan kurtarici diye aliyosun

Diarra'yi alamadik diye bunu aldik son gunler, saka gibi transfer aslinda.

Riekerink varken 10 metre'de oyniyordu zaten, Tudor geldi 15 metre'de oynamak zorunda kaldi zaten yaslandi hemen sakatlandi tabi, belliydi zaten.

Yıllar önce Van Gobbel diye bir oyuncumuz vardı. Jong'u gördüğümden beri hatırladım ve aklımdan çıkmıyor.

500 bin euro kazanan adami gidip 2.5 milyon euroya getirmek asiri mantikli bir hamleydi yonetimi tekrar tebrik ediyorum.
Agzina tokat yapistirdigim melo giderken para kazandik diye siritiyordu of cok pis dalasim var dursuna itoglu.

Sneijder,Riekerink ve Guido Albers'in yapmış olduğu rezil bir transfer

Umarım gider. Bir menajer yetkilendirip çin pazarına 3-5 m € falan itelemek gerekir

Melo'dan sonra Donk ve De Jong'u alan futbol aklında akıl yoktur. Tolga ve Selçuk oynarken daha derli toplu oynuyorduk, De Jong geldi dağınık bir takım hüviyetine büründük. Tolga 6 numara oynuyor süpürüyordu istatistikleri. Selçuk da 8 numarada idare ediyordu. De Jong gelince, 6 numaraya geçti dinamonun yerine hayalet koymuş olduk. Olay budur. Şampiyonluğu kaybetmemizin baş müsebbibi bu adam. Uzun topu karşılayamıyor, pres yapamıyor, önde basamıyor, adam kovalamıyor, hücumda zaten sıfır. Hayalet.

Zaten istatistiklere de yansımış: Oynamadığı 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet almışız. O mağlubiyet de tek kale oynadığımız TS maçı.

Son düzenleme:
Sneijder resmen kulübü çiftliği haline getirmişti.

Rikirik ve Emekli de jong'u getirtmesi çok kötü oldu

Tudor hocam geldi artık ne Selçuk ne Sneijder en büyük GALATASARAY diyecek bir hocamız var.
Sneijder'a dayalı düzeni Tudor hocamla yıkacağız değil mi r'das

Sneijder resmen kulübü çiftliği haline getirmişti.

Rikirik ve Emekli de jong'u getirtmesi çok kötü oldu

Tudor hocam geldi artık ne Selçuk ne Sneijder en büyük GALATASARAY diyecek bir hocamız var.
Sneijder'a dayalı düzeni Tudor hocamla yıkacağız değil mi r'das

:ka19:
Adamin hasi Hocamiz'la ustun basarilara ulasacagiz

yav arakdaşlar rica ediyorum şinoyu de jongla birlikte oynadıktan sonra eleştirin eğer şino de jongla birlikte oynadığında mükemmel oynamazsa gelin bana sövün bende şinoyu yerden yere vurayım biraz daha sabır şinoyu hemen çöp yapmayın çok üzülüyorum de jong iyice güçlendiğinde şinoya atacağı melovari paslarla şinoyu eskisi gibi yapacak buna eminim şino melo ve drogba varken şinoydu bunu unutmayın !!

:badwords:

Git hollanda sokaklarında balini çek
Tatilden adam getirirsen böyle olur

Geri
Üst Alt