#34 Nigel de Jong

tamamen iyi niyetli bir cimbomlunun mantığa göre değil acaba düzelirmiyiz diye 15 milyon yıl önce attığım prekambriyen zamanına ait mesajı bulup alıntılayıp bana küfür balonu atacağına , bize 5.sınıf transferleri layık görenlere zeplin küfürlerini atsan inan daha hayırlı olur

tamamen iyi niyetli bir cimbomlunun mantığa göre değil acaba düzelirmiyiz diye 15 milyon yıl önce attığım prekambriyen zamanına ait mesajı bulup alıntılayıp bana küfür balonu atacağına , bize 5.sınıf transferleri layık görenlere zeplin küfürlerini atsan inan daha hayırlı olur

Ewt...

Antremanlar ağır geldi heralde veterana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sliding Tackle yapabilen Selçuk İnan

Hoş Selçuk penaltı frikik filan vuruyor en azından ...

Bir got de bu
Kocaman olmuş ayı yogi Osman SEDEN

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bidaha forma görmeli bu formuyla.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

malesef ilk oynadığı maçlardan sonra pilini çıkarıp attı. Josueyi son haftalarda gördükçe keşke buna para harcamasaydık diyorum

Geri paslari sinirlerimi zıplattı 4.5 ust oynadigim icin belkide

2.500.000 Euro
2.650.000 Dolar
2.125.000 Paund
9.700.000 TL
5.000.000 Alman Markı
18.350.000 Çin Yuanı

5 metre kare de pas garantisi karşılığında. 5 metre kare hiç bu kadar pahalı olmamıştı.

30 yaş üstü futbolcuyu büyük külüplerin almaması gerektiğine dair örnektir kendisi. 30unu geçen dubai,çin,katar a gitsin.

2.500.000 Euro
2.650.000 Dolar
2.125.000 Paund
9.700.000 TL
5.000.000 Alman Markı
18.350.000 Çin Yuanı

5 metre kare de pas garantisi karşılığında. 5 metre kare hiç bu kadar pahalı olmamıştı.

Ben bu adama kizamiyorum acikcasi. Ne güzel adam futbolu kafasinda bitirmis Amerika'da hem güzel bir yasam sürüp hem de part time futbol oynayip "emekliliginin" keyfini sürüyorken bizim gibi gerizekali bir kulüp geldi kapisini caldi ve basina talih kusu kondu.

Ben olsam ben de uca uca gelirdim, orada tatil yapacagina biraz da Türkiye de yapar Istanbul gibi bir sehirde.

Ben bu adama kizamiyorum acikcasi. Ne güzel adam futbolu kafasinda bitirmis Amerika'da hem güzel bir yasam sürüp hem de part time futbol oynayip "emekliliginin" keyfini sürüyorken bizim gibi gerizekali bir kulüp geldi kapisini caldi ve basina talih kusu kondu.

Ben olsam ben de uca uca gelirdim, orada tatil yapacagina biraz da Türkiye de yapar Istanbul gibi bir sehirde.

400.000 Dolar alıyordu orada burada gidip 6 katını verdiler. Rezillik.

Albers, Ahmet Bulut, Ceylan Çalışkan resmen kucağında oynatıyor bizim malları. 1 sene daha kontratı var Sneijder+De Jong 7.500.000 Euro alıyor. Takımın toplam ücretinin nerede ise %15-20'si.

Geri
Üst Alt