#34 Nigel de Jong

Nigel de Jong cok sert oynayan bir önlibero, defansif olarak ust duzey, yani defansif sorunlarimiza ilac olacak, fakat bir tiote veya lass gibi fazla hareketli degildir, biraz obi mikel gibi, yani fazla ileri cikmaz, ofansif olarak takima fazla katki saglamaz.

Lass veya tiote daha iyi olurdu, cunku ikiside cok hareketli oyuncular, dribbling yaparlar, ileri dogru oynarlar,.

Selcuk ve nigel de jong ikilisi cok agir ikili, bide önlerinde agir olan sneijder oynuyor, tempomuz zaten yuksek degil, bide kontra ataklara hizli cikamiyoruz, bu gidisle temposuz oyun izlemeye devam edecegiz gibi duruyor.

Abi 27 yaşındaki De Jong'un piyasa değeri 21 milyon euro'ydu zaten.O yüzden 31 yaşında alabiliyoruz tutar tutmaz ayrı konu.Bu yaşlarda ligimizde çok başarılı olan da var olmayan da var her oyuncunun pili aynı yaşta bitmiyor.

sen 23 yaşındasın.ben hem 27 yi yaşadım hem 32 yi hemde 35 i.27 ile 34 arasında çok büyük farklılık yok.34 ve 40 arasında bir kırılma oluyor

34 yasinda atibanin is yaptigi lig de her türlü is yapar

demek istediğim bu tarz ısırgan oyuncular için 32 yaşlı sayılabilecek bir kategori. meloda da aynısını yaşamıştık. bu adam yetenek olarak melonun alt kalibresinde zaten.

atiba görev adamı, beklentisiz geldi kuşlara. biz 2 senedir çektiğimiz DOS hasreti için adam alıyoruz ve büyük ihtimal de az boz bir para ödemeyeceğiz kendisine ki öyle olsa MLS'den geleceğini sanmıyorum. umarım iyi olur diarra gibi bir çakal geliceğine bu gelsin.

Hoşgeldin De Jong

20140116-miketyson-x306-1389911058.jpg
Remkdasim de jonk değil bu.

Umarim 2 milyon fln verilmez kendisine. Agir vasat bir ligten geliyor, durumu belli degil an itibariyle. Fiziken ne durumda oldugunu da bilemiyoruz. Gelecek sene adina CL oynarsak az paralar verilmesi daha hayirli olur.

Senelik 2,5 milyon Euro alacağı söyleniyor. MLS'de de 2 sene için 6 milyon Dolar alacakmış zaten. Geleceği ligi önemsemiyorum. Drogba'da Çin'den gelmişti nihayetinde.

Senelik 2,5 milyon Euro alacağı söyleniyor. MLS'de de 2 sene için 6 milyon Dolar alacakmış zaten. Geleceği ligi önemsemiyorum. Drogba'da Çin'den gelmişti nihayetinde.
Vergi dahil değildir o 6 Milyona bence.

Yani eline daha az geçiyordur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Umarım hayırlı olur.Selçuk donku izlediğimiz şu ortamda nigel de jonga burun kıvırmak doğru değil.En azından tolga ile beraber izleyip görmek lazım ne durumda şuan asıp kesmek için çok erken.

Kap açıklaması gelmedi daha neyi bekliyo bunlar akıllanmamış kulağı büyük hala

Oynamaya geliyorsa efsane olur, yatmaya geliyosa da Donk olur.

Geri
Üst Alt