#34 Nigel de Jong

Nigel de Jong: MLS gives midfielder unusual send-off after Galatasaray move - BBC Sport

Mls bu videoyu yapmış, tweet atmış sonra silmiş

Streamable - simple video sharing

De Jongı kötülemek için yapmışlar gibi.

yine Amerikalılar :/
Yabancilar bu videoyu atana baya sovmustu ve dalga gecmisti ondan silmis olabilirler. Adam defansif on libero 0 gol 0 asist ne demek kendinizi komik duruma dusurmeyin Amerikalilar hala futbolu ogrenemediler vs falan yazmislardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam iyi çıkmazsa alınan tüm oyuncuların anlamı kalmayacak,şampiyon da olacağımızı sanmıyorum..
Yalnız twitter kullanan tüm GS yazarlarına,yorumcularına bu adamın kariyeri boyunca sadece 3-4 kırmızı kart gördüğünü yazalım..Programlarda,gazetelerde dile getirsinler..Öyle bir algı yaratılıyorki sanki yılda 3-4 kırmızı görüyor da bizim ülkemizde kollanacak..

Iyi adam aldık.istedikleri kadar kotulesinler kötü futbolcu böyle bir kariyer yapamaz.

Başarılı olacağına inanıyorum ,
De Jong - Tolga
Sneijder
Poldi------------Bruma
Eren​

CrV-YMmUIAEBR1N.jpg

Son düzenleme:
Antremanda adamları sakatlamasa bari :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Performansi cok kritik. Once leiva dedik olmadi, sonra diarra dedik malesef olmadi 3. Olarak de jong dedik.

Umarim iyi oynar da sampiyonluk gelir.

Antreman resimleri bir olcu degil ama cok hirsli ve istekli gibi. Allah utandirmasin bakalim. 4. alternatif di kendisi ve nasil bir dogru secim yaptigimizi gosterecektir ins.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Antreman resimleri bir olcu degil ama cok hirsli ve istekli gibi. Allah utandirmasin bakalim. 4. alternatif di kendisi ve nasil bir dogru secim yaptigimizi gosterecektir ins.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Ben 3. Diye biliyordum.

Ohooo 4. Tercih ise kesin tutar o zaman!!

Bizde 4. Tercih olan Hollandalilar is yapar hep! :)

melo gibi oynayamaz cünkü melo muhtesem uzun ve capraz toplar atiyordu, boyu posu hava toplari top teknigi ile muazzam world class topcuydu

Geri
Üst Alt