#34 Nigel de Jong

De Jonglu Selcukla ortasaha, Sabri, Chedjou Balta Carolelu savunmayla ilk3 bile giremezsiniz. Bosuna hayal kurmayin.

De Jong cok agir. Hucumu yok. Selcukla birlikte sürekli yan ve geri pas yaparsiniz.

De Jong Tolga
carole serdar chedj cavanda

gibi bir diziliş ile oynayacağımız için mesajın gerçekten ağır dram içeriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya hakanla kapısacakalrdı daha. neyse 2 yıl sonra artık

P. Perke Guardiola [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]04.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]730 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]04.09.2018, 01:00[/TD]
[TD="class: alt2"]730 Gün, 0 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Carloyu git başka yerde yala DY[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

De Jonglu Selcukla ortasaha, Sabri, Chedjou Balta Carolelu savunmayla ilk3 bile giremezsiniz. Bosuna hayal kurmayin.

De Jong cok agir. Hucumu yok. Selcukla birlikte sürekli yan ve geri pas yaparsiniz.

Kendi sahasinda kupa kaybedenler kulupleri sempatizani da gelmis!!

Ulan dürrrük fenerin mi ilk 3 e girebilecek??

Gecen sene on liberosuz oynuyorken simdi Tolga ve de jong var.

Kanat tek yasinken simdi bruma var josue var.

Golcu yokken Eren var sightirson var.

Sag bek cavanda var. Stoper oyle veya boyle serdar aziz var.

En onemlisi GS armasi var!!

Yine 4. Yildizi takamayacaksiniz. Ama biz size takip hem sampiyon olucaz hem kupayi alicaz ! ;)

Bu forumun bir özelliği bir adam geldimi öbürünü yerden yere vururlar.

Melo ya denmedik kalmamış.

Melo ile bu de jongu kimse kusura bakmasın kıyaslamam bile.

Bir kere melonun oyun görüşü paslarının 10 da 1 i yok bu adamda.

Melonu o oyunu terse açan paslarını hiç beklemeyin...

Bu adamdan görebileceğiniz tek şey melonun sertliğinin 3-4 misli olur...

Hani o selçuğa kızıyoruz ya hep yan top hep yan top die.

Yan topçunun kıralı bu adam.

Son derece ağır ofansif katkısı sıfır olan bir adam.

İnşallah ben yanılırım ama yine asrın kazığını yedik donkdan sonra.

Lucas Leiva gibi bir adamı almayıp yada alamayıp bu adama dönmek atdan inip eşeğe binmekdir.

Lucas Leiva galatasarayın alabileceği finansal boyutta ve nokta transfer olurdu.

oyunu 2 yönlü oynayan oyunu okuyan ve çok fazla top kapan bir adamdı tam aradıgımız kandı...

inşallah yanılırım .

zaman gösterecek..

Şimdi bana sallamaya başlayabilirsiniz iyi geceler.

Kardeş sen numara yapmayı bırak, en son bir tane video izlemişsin sonra yorum yapmışsın . Sen ki Leiva'yı hücum olarak jong'dan fazla görüyorsan; o soyadının hakkını vermişsin.

gecen yıl devre arasında milandan ayrılıcam deyince biz dahil tonla takımın agzının suyu aktı keşke alabilsek diye de jong için

eğer milanda oynadıgı gibi oynarsa skor yapacagı yada katkı yapacagı maclarda olacaktır teknigi kötü degil yeterki tekmelerine dikkat etsin

sen bizim forumda gezeceğine git önce kendi takımının haline bak.. 2 maçta 1 puan aldınız.. takımınız ölmüş ağlayanı yok Allahın kuşu.. Osmanlıspor'un bile sizden daha iyi orta sahası var.. utanın 3 yıldızlı ezik

Arkadaşlar az önce burda birisi öldü o yüzden biraz uzak durun

avanos_dun_geceyi_silah_sesleri_altinda_gecirdi_h21993.jpg

2 yıl öncesine kadar sesleri çıkmıyordu her ortamda ezik olan kargalar simdi kendilerini barca bayern gibi sanıyorlar ya yazık arada bırakın eglensin cocuklar

Bu forumun bir özelliği bir adam geldimi öbürünü yerden yere vururlar.

Melo ya denmedik kalmamış.

Melo ile bu de jongu kimse kusura bakmasın kıyaslamam bile.

Bir kere melonun oyun görüşü paslarının 10 da 1 i yok bu adamda.

Melonu o oyunu terse açan paslarını hiç beklemeyin...

Bu adamdan görebileceğiniz tek şey melonun sertliğinin 3-4 misli olur...

Hani o selçuğa kızıyoruz ya hep yan top hep yan top die.

Yan topçunun kıralı bu adam.

Son derece ağır ofansif katkısı sıfır olan bir adam.

İnşallah ben yanılırım ama yine asrın kazığını yedik donkdan sonra.

Lucas Leiva gibi bir adamı almayıp yada alamayıp bu adama dönmek atdan inip eşeğe binmekdir.

Lucas Leiva galatasarayın alabileceği finansal boyutta ve nokta transfer olurdu.

oyunu 2 yönlü oynayan oyunu okuyan ve çok fazla top kapan bir adamdı tam aradıgımız kandı...

inşallah yanılırım .

zaman gösterecek..

Şimdi bana sallamaya başlayabilirsiniz iyi geceler.

Ha bu arada sen bizim takımlı olmadığını düşünüyorum, haberin olsun raporladım . Gözler üstünde olsun

Adamlar haksiz degil Ben de lassana ve leiva gibi iki yonlu futbolcular isterdim orta sahaya ama bu yonetimle zor.

de Jong Maldonado gibide olabilir MLSten kovulan bi topcu sonucta 20 mac oynamis ne assisti var nede golu basit ama sert bi oyuncu iš yapar umarim.

Bu kadro ve yonetimle sampiyon olurmuyuz orasida muamma

Melo bunu yolda görse abi ceker gelmıs karsılastırıyorlar

Adamlar haksiz degil Ben de lassana ve leiva gibi iki yonlu futbolcular isterdim orta sahaya ama bu yonetimle zor.

de Jong Maldonado gibide olabilir MLSten kovulan bi topcu sonucta 20 mac oynamis ne assisti var nede golu basit ama sert bi oyuncu iš yapar umarim.

Bu kadro ve yonetimle sampiyon olurmuyuz orasida muamma

Haggı naber kardeşim

-Tapatalk-

de jong asla kötü oyuncu değil tiote denen herif alınsa daha fazla üzülürdüm !! ancak melo ve diarra kesinlikle değil ! diarra alınsaydı oyunu 2 yönlü oynayan komple bir futbolcu almış alacaktık

çamur atmaya yer arıyorsunuzda bari kıçınızdan sallayarak çamur atmayın cityde milanda daha düne kadar oynayan kaptanlık yapan adam kötü tiote leiva müthiş

leivayada çift yönlü dediler ya allah akıl fikir versin

istedigimiz 3 oyuncu arasında bir tek diarra box to box tu leiva ve de jong ve de tiote bunlar defansın önünde süpürücü tipte adamlar

illa çamur atacaksanız gidin kendi sitelerinizde yazın galatasaraylıların oldugu sitede ne işiniz var

çamur atmaya yer arıyorsunuzda bari kıçınızdan sallayarak çamur atmayın cityde milanda daha düne kadar oynayan kaptanlık yapan adam kötü tiote leiva müthiş

leivayada çift yönlü dediler ya allah akıl fikir versin

istedigimiz 3 oyuncu arasında bir tek diarra box to box tu leiva ve de jong ve de tiote bunlar defansın önünde süpürücü tipte adamlar

illa çamur atacaksanız gidin kendi sitelerinizde yazın galatasaraylıların oldugu sitede ne işiniz var

Çoğu izlemmiş inan, trollük yapıyorlar . Jong berbat da çıkabilir ama Leivaya çift yönlü diyenler zaten sadece GS , fb , bjk maçlarını izlemiş ; trollük için gelip yazan insanlar. Takmayın yani

Geri
Üst Alt