#34 Nigel de Jong

Cr6Z-iPWYAAPE3P.jpg

Hemşolar buluşmuş.Şimdi Selçuk düşünsün.

Herkesi hayran bırakacak yırtıcı performans bekliyorum, maçtan sonra alıntı veya like atmayı unutmayın..

Belki yorum yapmak icin erken ama söyle birsey diyim:

Eger takim bu sekilde oynatilacaksa de Jong transferi fos cikar. Ama bu de Jong'dan kaynaklaniyor degil, oyuncu kalitesi ile alakali degil. Bu kadar birbirine uzak oynayan bir takimda agir de Jong ciddi sekilde rezil olur, hele ki hizli oynayan takimlara karsi.

Umarim ilerleyen hafta bu sorunu yasamayiz.

ciddi birsey olmasin yaw ne güzel Selcuktan kurtulacaktik

diarra diye boşuna yırtınmadık de jong kötü demiyorum ama bizim takımı ateşleyecek seviye atlatacak bir oyuncu değil bide oda ciddi sakatlanmışsa buyur burdan yak

Adam orta sahayı bana bırakın diyor.Selçuk gibi 360 derece kıçını dönmüyor basit oynuyor.

bir diarra degil, ekstra bir katki da saglamadi saglayamaz, kötünün iyisi diyelim

bir diarra degil, ekstra bir katki da saglamadi saglayamaz, kötünün iyisi diyelim
Diarra ile de Jong ne alaka yahu? Yorum yaparken kafanizi calistiriyormusunuz siz?

Senin kulbün transfer ediyorsa de Jong ne yapsin? Birden sen istiyorsun diye Diarra mi olsun? De Jong sadece defansin önünde oynar, hic ataga cikmaz.

tolga ile kıyasladığında gözüme ikinci tolga gibi geldi belki ondan biraz daha tecrübesiyle bir tık önde ama bizi atağa kaldıracak gerektiğinde asist yapacak oyuncu değil zaten hiç olmadı de jongun suçu yok asıl suç bunu alıp diarrra için farklı istekleri vardı deyip çamur atan yönetimdir her zamanki gibi

Diarra ile de Jong ne alaka yahu? Yorum yaparken kafanizi calistiriyormusunuz siz?

Senin kulbün transfer ediyorsa de Jong ne yapsin? Birden sen istiyorsun diye Diarra mi olsun? De Jong sadece defansin önünde oynar, hic ataga cikmaz.

sen yorum yapma bence cünkü futbolun f'sinden cakmadigina cok kez sahit oldum

Geri
Üst Alt