#34 Nigel de Jong

Beyler adamın sıkıntısı fit olması sakat olması falan değil , kaç gündür maç yapmıyor.Antrenman ve maç kondisyonunun farkını futbol ile yakından ilgilenen arkadaşlar mutlaka bileceklerdir.
Bir anda alışık olmadığı bir takımla , ilk maçına çıkıyor. Bunlar normal şeyler.

Dün ne olur ne olmaz diye oyundan alınmıştı nitekim sanırım az önce ,bilgilendirme yapılmış bir sıkıntısı yok diye.

Asıl olması gereken ,takım olgusu ,takım oyunu.. Yoksa 31 yasında abd den gelmiş adamdan köpek gibi her yere basmasını beklemek çok hayalcilik olur.
En son macini 12 gün önce yapmis 90 dk.

dursun yarın devemi keser ne keser bilmemde gitsin kurban kessin takım revire döndü

bu salagin parasini sneijder karsilamali
once donku aldirmis simdi de bu kazmayi
bari cebinden ver

Hooaaayyddddaaaa

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oğlu filan değil yaw bu bizzat hayri yuvana hoşgeldin üstad :D

1 maçla adam asma olayımız 44 dakikaya indirgenmiş bakıyorum.

De Jong'un Eren'in golüne tepkisi :)

14344151_1175457649191863_4469107570990944054_n.jpg

Bu herif nasi sakatlandı ben hala anlamadım

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haydaa

Riekerink: "De Jong'un sakatlığı nüksetti. Derbide kadroda olup olmayacağı konusunda şüphelerim var"

Sakatlık değil bence hazır değil fizik olarak.

Transferi isteyen de hoca ve Sneijder olunca saha da kötü göründüğü an basının neler yazacağını az çok biliyorlar ondan bu saklama çabası diye düşünüyorum.

Adam lig oynanırken geldi nasıl fizik olarak hazır olamıyor demekki abd ligi burda milletin anlattığı gibi değilmiş..

ulan aldığımız her oyuncu sakat serdar kolbein de jong ! ondan sonra niye melo diye ağlıyorsunuz diyorlar melo ölü haliyle bile dönseydi takıma şimdiye çoktan en az 45 dakika maç oynamıştı herifler 1 dakika bile oynamadı !

Geri
Üst Alt