#34 Nigel de Jong

Güven Soytürk,

Sana ne?

Dengesizlik var herhalde sende diyeceğim ama yazdıklarından, aynı fikirde olmasan da seninle aynı renkleri savunan insanlara karşı ithamlarından anlaşılıyor nasıl biri olduğun.

Banane kısmına gelince de senin gibi yavşaklara güzide forumumuzda yer olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Dengesizlik var herhalde sende diyeceğim ama yazdıklarından, aynı fikirde olmasan da seninle aynı renkleri savunan insanlara karşı ithamlarından anlaşılıyor nasıl biri olduğun.

Banane kısmına gelince de senin gibi yavşaklara güzide forumumuzda yer olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Gel stada yiyorsan. Bu küfürleri et. Seni de öttüreyim Musap gibi.

Gel stada yiyorsan. Bu küfürleri et. Seni de öttüreyim Musap gibi.

3-5 kişi arkanda olunca direk g.tünüz kalkıyor ve stada gel hadi diyorsun. Zeki klavye delikanlılığı yapma. Senin gibi gereksiz biri için adım atmam ben. Ama sen geleceksen misafir ederim seni. Ben öttürürüm demiyorum. Zira burdan yazması o kadar kolay ki asarım keserim falan filan.

Küfür ettin. Cezan geliyor.

Sende sanki bilerek yapıyorsun gibi sana küfür edilmesini ister gibisin

Yazdıkların hep provokasyon içeriyor

Yazık milletin başka işi yokmuş gibi foruma girince böyle provokatör insanlarla yada bir farklı grub daha var böyle içi boş artis laflar kullanan insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorlar

Bişey yazmasan bile konuya girince böyle gereksiz içi boş mesajları okumak zorunda kalıyorsun

Şimdi gördüm birde tehdit ediliyor

Ya arkadaş yaşınız başınız kaç eşiniz ananız babanız çoluğunuz çocuğunuz yok mu sizin başınıza bir iş gelse onlar ne yapar diye düşünmezmisiniz

Hadi sizin yoksa karşıdakinin vardır ona zarar verince onca insanın ahını nasıl taşıyacaksınız

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bu zeki şentürke neden ceza gelmiyor kendisi kesin kuş tur ua ilgisi felan yoktur buradaki yazıları kuşların formunda paylaşıyordur ibne

yazsaaaam bi dert yazmasam bi dert büyüklerim yazma diyo napak artik :(

Yazma sen kardeşim boşver. Zeki olayını da kapatın gitsin. Önüne gelen burda atıp tutuyor zaten. He deyin geçin. Gerçek hayatta yapamayacağınız şeyleri sanalda belirtmeyiniz. Size benden tavsiye.

Bu haftada kendisini goremeyecegiz muhtemelen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamit oynasa bari ya bıktık selçuktan.

Geri
Üst Alt