#34 Nigel de Jong

10'dan aşağı vermezler.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Madem deger mi bilmiyorum ama 6-9 arasi bitirebiliriz diye dusunuyorum. Madem satiyoruz mallari , borclari sifirliyoruz bir ndiaye hamlesi bize sene sonu slden 25 m euro getirebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasada para yoksa gidip Ingiltereden bile mis gibi oyuncular var kiralana bilecek. De Jongdan umidimi kesdim.

Devre arası Aytemiz Alanyaspor'a maaşını bizim ödememiz kaydıyla postalanabilir.

Selcuk'u kesmemek için gittiler futbol hayati bitmis adamı aldılar.Ama bence De Jong'un ölüsü bile Selcuk'tan cok daha verimli işler yapar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye bilmiyorum bu adam oynamayacak bizde diyor... 2. bir Frank De Boer veya Xavier gibi görüyorum kendisini... keşke yanıltsa...

Zaten yaptigimiz transferlerin hic biri Rieking transferi olmayabilir

Devre arasi parayi basip Ndiaye alacaksin yeminle tutmasa bile 4-5'e satarsin

Evet, su an yurt içinden alınması gereken tek oyuncu Ndiaye, ama kulubu bırakmaz yada astronomik bir rakam ister. Sozlesmesi ne zaman bitiyor, bilen var mı?

Değerlendirme yapmak için çok erken. Daha doğru dürüst hiç izleyemedik, fizik seviyesi iyi olduğunda formayı kapar.

e3f68e64a28def6edbfedc4bb89ee5b0.png

Bu adama kazma diyordum ama ayağı hem Selçuk'tan, hem Tolga'dan daha iyi

gene sakatlanmamıştır inş.

Ama yanlış hatırlamıyorsam bu adam 2 maçta oynadı ikisinde de puan kaybettik :)

Selcuk yerine bu oynasin her mac 2 kat daha fazla pozisyona gireriz,hem Tolga'da rahatlar.Surekli ileriye pas cikarmasini biliyor üstelik baski altinda kaldiginda calima girmeyi deniyor kiz gibi arkasini donmuyor.Aradigimiz orta saha degil ama suan Tolga ile birlikte eldeki en iyi orta sahamız.Haftaya oynamazsa Riekerink beyin beyligi kalmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin dikine attigi paslar > Selcuk

Sasirtici sekilde iyi ayagi var ama bir ara pas atacak adam bile bulamadi. On taraf o kadar statik ki

ayağının kopacağı da bilinse artık bundan sonraki maçlarda ilk 11 başlamalı ve takıma monte edilmeli yeter artık king kong olmasına gerek yok tarzan rıfkı olsun o bile bize yeter

bu kadroya göre sneijder selcuk lüks kaciyor ikizide hücüm etkisinde pek faydasi olmuyor mevcut kadro ile 4-4-2 oynamak daha mantikli devre arasi bu ikiliden kurtulmak sart oldu

Geri
Üst Alt