#34 Nigel de Jong

yav arakdaşlar rica ediyorum şinoyu de jongla birlikte oynadıktan sonra eleştirin eğer şino de jongla birlikte oynadığında mükemmel oynamazsa gelin bana sövün bende şinoyu yerden yere vurayım biraz daha sabır şinoyu hemen çöp yapmayın çok üzülüyorum de jong iyice güçlendiğinde şinoya atacağı melovari paslarla şinoyu eskisi gibi yapacak buna eminim şino melo ve drogba varken şinoydu bunu unutmayın !!

selçuk ve sneijder aynı anda olmuyo kesinlikle de jong 11 de olmalı çok başarılı olur selçuğu da yollasak sezon seonu yerine amertay tarzı genç bir oyuncu alsak de jongla ikisi götürür

Şimdiden uyarayım bu adamın ayağı çok iyi değil, oyun görüşü çok iyi, bizim ortasaha oyuncularımız oyun yönü değiştirmekte o kadar başarısızlar ki adam pirlo gibi geldi bize :D o yüzden bazen pas hatası yapabilir şimdiden söyleyeyim sonra 2 pas haftasında adamı asmayın. Selçuk gibi 50 tane yana geriye pas veren adamım olacağına De jong gibi ileri oynayıp %70 pas yüzdesi ile oynayan oyuncum olsun. Ara ara Melo vari ceza sahasına yardırdığını da gördük. Oyunu yıktığımız maçlarda orta yapılırken bu sürpriz girişler çok işimize yarar ama Şino'nun toparlaması lazım.

tam bir kazık transferi, bu adam önlibero diye alındı,duba gibi olmuş üçüncü lig oyuncusuna müdahale bile edemiyor,kıçını bile kaldıramıyor birde bunu normal ligde düşünün mal olur , selçuk gibi futbol emeklisi bile bunun yanında fit duruyor , birde iyi pas atıyor martavalı çıktı ,öncelikle sen önlibero alıyorsun mücadele için bu adam o işi yapamıyor,yapamayacakda pas verme martavalıda komik kıcını yaslamış 2 metrekarelik alana oradan top atıyor, sabri gibi kazma olmadıkdan sonra sadece o işi yapacak tonla futbolcu bulunur .keriz Galatasarayı yolan ve yıllık en az 2.5 - 3 milyon euroyu çukkalayan futbol emeklisi çöp bidonudur bu adam..

Son düzenleme:
Yan pasla alakası yok hep ileri oynama düşüncesinde. Öyle oluncada haliyle pas hatası olma ihtimali yükseliyor.
Ne yapsın başkaları gibi sürekli yan pas verip maç sonu %100 pas başarısı gibi mi gözüksün?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tam bir kazık transferi, bu adam önlibero diye alındı,duba gibi olmuş üçüncü lig oyuncusuna müdahale bile edemiyor,kıçını bile kaldıramıyor birde bunu normal ligde düşünün mal olur , selçuk gibi futbol emeklisi bile bunun yanında fit duruyor , birde iyi pas atıyor martavalı çıktı ,öncelikle sen önlibero alıyorsun mücadele için bu adam o işi yapamıyor,yapamayacakda pas verme martavalıda komik kıcını yaslamış 2 metrekarelik alana oradan top atıyor, sabri gibi kazma olmadıkdan sonra sadece o işi yapacak tonla futbolcu bulunur .keriz Galatasarayı yolan ve yıllık en az 2.5 - 3 milyon euroyu çukkalayan futbol emeklisi çöp bidonudur bu adam..
nealaka?

jong transferinde benim bilmediğim bir şeymi var? önlibero ne işe yarar ? mesela 3. lig oyuncusu yanında geçerken sadece ardından bakarmı ? , jong denen adam 1 metre kareden diagonal toplar atsın diyemi alındı ?? çöpdür kardeşim çöp, yılda kaç milyon euro alıyor bu kutu kola tipindeki futbolcu eskisi güya önlibero ??? Galatasaray bütün mal varlığından olmak üzere sizde ve yönetimde hurdalara bayılma hastalığı bitmiyor..

Uğur Poturak bir adama çöp demen için bir kaç maçını izlemen lazım ayrıca çöp olarak ne gördün bu kadar anlamıyorum kondisyon falan hepsi olucak yıllarca sabriye sabrettiniz şimdi dert de jong mu oldu

Uğur Poturak bir adama çöp demen için bir kaç maçını izlemen lazım ayrıca çöp olarak ne gördün bu kadar anlamıyorum kondisyon falan hepsi olucak yıllarca sabriye sabrettiniz şimdi dert de jong mu oldu

öncelikle zarbi ve türevi oyunculara sabır eden ben değil sizin zihniyetiniz.. jong denen adam ise suyu sıkılıp posası kalmış bir emekli futbolcu eskisi yılda 2-3 milyon euro veriyorsun ama adamın tempo kazanmasını bekliyorsun,ölme eşeğim ölme ... 30 küsür yaşında amerikan ligine kaçmış adamdan forma girmesini bekliyorsun, işte bu zihniyettik Galatasarayı batıran, riva ve floryada gidiyor bakalım ondan sonra çer çöpe nereden para bulup yedireceksiniz.

Kadro muhendisliginin en onemli detaylarindan biri de farkli meziyetlere sahip oyunculari ayni takimda barindirabilmektir . Mesela emre b. veya de dong gibi defansif ama geriden top dagitabilen adamlar da azaldi

Mesela gecen sene bilal bunu yapiyordu , bu yuzden jose oynadiginda hep tikanan ,kontralar yedigimiz orta saha , bilal girdiginde bu top kaptirmalardan kurtuluyordu , onun da defansif yonu zayifti ama sutu iyiydi vs baska mevzu

de jong eger dersim macindaki gibi bir istikrar tutturursa bu takimda selcuktan da podolskiden de buyuk bir eksigi kapatmis olur . mesela melo da de jong gibi bir islev ustleniyordu ,fakat melo daha cok topla ilerleyen biriydi ,de jong topu kosturuyor.

bir istatistik buldum , ingilterede oynadigi donemde 90% isabetli pasla , o donemki bu gorevleri ustlenen 50 oyuncu icinde zirvede yer almis ,birinci olmus .

Tabi burada su akla gelebilir, selcuk gibi yana geriye yana geriye oynayip isterse 99% yapsin , etkisi olmaz , ama ne kadar dikine pas basarisi saglarsa takimin cehresi degisir

Kadro muhendisliginin en onemli detaylarindan biri de farkli meziyetlere sahip oyunculari ayni takimda barindirabilmektir . Mesela emre b. veya de dong gibi defansif ama geriden top dagitabilen adamlar da azaldi

Mesela gecen sene bilal bunu yapiyordu , bu yuzden jose oynadiginda hep tikanan ,kontralar yedigimiz orta saha , bilal girdiginde bu top kaptirmalardan kurtuluyordu , onun da defansif yonu zayifti ama sutu iyiydi vs baska mevzu

de jong eger dersim macindaki gibi bir istikrar tutturursa bu takimda selcuktan da podolskiden de buyuk bir eksigi kapatmis olur . mesela melo da de jong gibi bir islev ustleniyordu ,fakat melo daha cok topla ilerleyen biriydi ,de jong topu kosturuyor.

bir istatistik buldum , ingilterede oynadigi donemde 90% isabetli pasla , o donemki bu gorevleri ustlenen 50 oyuncu icinde zirvede yer almis ,birinci olmus .

Tabi burada su akla gelebilir, selcuk gibi yana geriye yana geriye oynayip isterse 99% yapsin , etkisi olmaz , ama ne kadar dikine pas basarisi saglarsa takimin cehresi degisir
süper

kadro mühendislerimize bakın hele , kendi koşamayan balonlaşmış ama topu koşturan önlibero, acep bu takımda kim topu koşturma yerine ciddi ciddi koşacak ,mücadele edecek. bu sene bütün kabak bruma ve tolganın üstüne kalmış gibi duruyor keza büyük önliberomuz de jong bile topu koşturuyormuş!! selçuk,sneijder,say say bitmez neredeyse takımın alayı topu koşturuyormuş... gülesim yokdu ama yinede güldüm, HAH...

Topu kosturmak butun spor dallarinda kullanilan bir terimdir . Hic kimse toptan hizli hareket edemez, bu yuzden en hizli mesafe kat etme yontemi topu daha ileride bulunan birine isabetle gondermektir

Buna gulmek kendine guldurmektir . Topu kosturma becerisi ,mucadele etmeye kosmaya engel bir ozellik de degildir.

Begendim, hafta sonu Tolga-Nigel olur umarim.

Sinan bilgin kardeşim Uğuru ciddiye alma çünkü gerek yok ne dediğini bilmiyo adam nigel de jonga çöp dedi şaka gibi iyi oynayınca da sakın bu başlığa girmeyin o zaman biz konuşuruz siz susarsınız

simdilik kolay bir macta iyi oynadi ama niyeti hep dikine top oynamak , bu tip adama hasretiz

Dünkü maçı ölçü alıp konuşmam ben.Başakşehir ve fener maçlarında hele 11'de oynasın bakalım numarasını o zaman anlarız.Üst düzey maçlarda sırıtacakmış gibi duruyor

ahkam kesen delikanlılar ,sizi bir kaç hafta sonrada bekleriz burada keza ben sizin gibi çok bilmişleri hep madara ettim.. de jong kutu kola formuna girmiş bir futbolcu eskisidir , bu futbolcu eskisinin klübü soyma faturasıda aşağıda yazmakdadır..

2016-2017 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti,

2017-2018 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; ilk 11'de veya sonradan oyuna girerek 25 resmi maç oynaması durumunda 250.000 Euro prim ödeyecektir. Buna ek olarak, Futbolcuya ayrıca takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödenecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Futbolcu Kulübün TFF Süper Lig'de şampiyon olması durumunda o sezon hak ettiği puan primlerinin %25'i oranında ayrıca prime hak kazanacaktır.

Geri
Üst Alt