#34 Nigel de Jong

Manasız bir transfer olduğu belliydi. 20 yaşında atletizmci bir adam koysan en azından koşar, dinamizm getirir. Durun beyinsizinin alacağı topçu bu kadar oluyor.

Takımda ön libero yok o yüzden bizi idare eder bu sezon. Maç için bakacak olursak hırsı ve müdahaleleri fena değildi. Ama asla 1 sezondan fazla kalacak oyuncu değil.

-Tapatalk-

Cana v2
karabukte bile 10 tane jong edecek adam var: POKO

Karabük'ü bilmem de bizde yok. Bence De Jong ve Tolga iyi oturabilir biraz zeka kıtlığı yaşarız ama öne ofansif bi takım kurarsın olur biter. Bugün mesela Tolga'ya da bazı pozisyonlarda şut attı diye kızıyor millette adam topu alınca herkes olduğu yerde herifin suratına bakıyor yoksa bugün Tolga dikine oynamaya çalışan tek adamdı. Keza top çalma oranlarını bilmiyorum da De Jong'da çok pas arası yaptı yatarak müdahaleleri de çok isabetli. Serdar'la beraber sahanın en iyileriydi diyeceğim ama Serdar sıçtı sağolsun.

İdare eder yine, asıl sorunlardan biri değil.

{taptap}

Adamin kaç tane temiz hareketine foul çaldılar. Geçen de aynısını yaptılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Futbolu kafasında bitirmiş ve fiziken de geriye gitmiş bir oyuncu eskisi.

Ruhu çalınan adamdan hayır gelmez. Doymuş bu adam. Aynısı Selçuk içinde geçerli.

Tolga futbolcu olarak yetersiz, Sneijder tüm özelliklerini kaybetmiş. Böyle saçma bir orta saha ile oynanmaz.

Son gün transferinden ancak bukadar oyun beklenir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

kontrolsüz adama dalma dışında bir işe yaramıyor ! adam amerikaya gidince amerikan futboluna merak sarmış

Adam her seferinde topa mudahale ediyor ama kayarak mudahale ettigi icin bizim eyyamci direk faul caliyor. Boyle bir kural nerede var Allah askina adam tertemiz topa giriyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk'un biraz daha fazla rakibe basan versiyonu sahadaydı lan 2 maç önce sürekli dikine oynuyordun ne oldu da geri yana oynamaya başladın. Hoca böyle taktik veriyor herhalde yoksa bu kadar çabuk değişemez bir oyuncu
Tempoyu dusur demistir hoca huyuk ihtimalle.

DeJong da gitmesi gerekenlerden ama en azindan az cok katki sagliyor. Sezon sonuna kadar kalsa da olur.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

çok vasat.en azından hırsıyla takımı ateşler falan diyordum ama adam kafada bitirmiş her şeyi.

Az da olsa Melo kadar oynar diyordum, fakat Melo' nun sol ayağı olamaz..

Adam gayet iyi oynadı hareketlerinin hemen hemen çoğunun foulle alakası bile yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere haric adamin foulü yoktu

Tercih edilebilecek bir adam olmamasına rağmen eldekilerin en iyisi.
Dün de çok sağlam müdehaleler ile götürüyordu ama adam nefes alsa faul çalan Cüneyit sindirdi adamı.

Zaten dün 2-3 tane adam vardı top oynayan bir tanesi de buydu kanaatimce.

bu adam TR'de oynayamaz oynattırmazlar elin kolunu gördüklerinde anında foul çalıyorlar , yakında sinirlenir kırmızı yer, dedi dersiniz.

Çok enteresan yorumlar. Dünkü maçta vasat falan. Direk sonuç odaklı. Dünkü maçın en iyisiydi, Serdar Aziz'le birlikte( o acemice hatayı saymıyorum ).

Geri
Üst Alt