#34 Nigel de Jong

Şimdi Tiote nereye gitmiş diye baktım adam Çin 2. yada 3.ligine gitmiş. Son gün kim gelse hayrı olmayacaktı. Leiva yada diarra ile çok oyalandık yazın

De Jong uzun soluklu olmayacak zaten. Sezon sonu yollar ayrılır muhtemelen.

Yazin cine saplariz umarim iyi para aliriz adam gibi bir yonetici lazim bize

Yazin cine saplariz umarim iyi para aliriz adam gibi bir yonetici lazim bize
podolski'yi 2.7 milyona satanlar bundan 1 lira bonservis alirsa öpüp basimiza koyalim

takimin tek forvetini 2.7'ye satip 2.5'a ahmeti aldi mallar ya böylesi bir daha gelmez.

Asıl bu adamı asla oynatmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanındaki el freni Selçuk'u düşünüyorum yine de savunulacak pek bir tarafı yok açıkçası. Sene sonu yollar kesinlikle yollar ayrılmalı. Çine filan itelemek lazım.

İlk maçlarında daha iyiydi. Anlayamıyorum yaşından mı, ömrümüzde bir DM dik pas vermeyeli çok uzun zaman geçti de De Jong'ü gözümüde biz mi büyüttük ? Tolga'daki koşu bunda olsa mükemmel olur ama rakibi hep bekliyor. Ki gelen topları da her zaman karşılayamıyor artık. Anlayamıyorum düzelir inş

Klasik Özbek brother&Nazifoğlu transfer aldığımız her oyuncuyu sene sonunda acaba nereye itelesek diye uğraşıyoruz

en basit daha yeni aldıkları Garry&Ahmet daha 11'e yerleşemeden yedek kaldı adamlar

Lucas ve diarrayla yaz boyu uğraşıp alamayanlar son gün emekli adamı getirdiler işte. De jonguda Albers önerdi düşün oda olmasa şuan Çin alt liglerinde olan Tioteyi alacaktık

Amerika'ya giderek zaten futbolu kafasinda bitirmisti adam.

Bizim salaklar kimseyi bulamayinca menajerin biri bunu önerdi mutlaka, bu da vaay 2 sene icin 5 Milyon € tabi ki gelirim demistir.

Resmen futbolu kafasinda bitirmis adami futbola geri döndürdüler. Suc bunda degil bizim orta sahamiza bu adami yeterli görende.

Bu yaşında , şu hali ile bile ; orta saha nedir? ; nasıl oynamalıdır sorularının mental cevaplarını ve çok minimal düzeyde olsa da fiziki cevaplarını saha da verdi bu zamana kadar ; ancak adamın bir suçu yok yaz boyu kimseyi alamayıp yatan son anda kendisini ABD'den getirenlerde suç var.

Artık dünya futbolunda statik kalan ortasahaların devri bitti Sneijder gibi Pirlo gibi ortasaha oyuncuları yok artık
B2B mücadeleci yüksek kondisyonlu fiziksel üstünlüğü olan adamlar ortasaha oluyor artık bknz:Pogba-Kante-Arturo Vidal-Sergio Busquets

Artık ortasahamızın üçlü dörtlü beşli ne olacaksa artık böyle mücadeleci çift yönlü oyunculardan kurulu olması lazım
Şuanda elimizde buna uyan bir Tolga var oda mental olarak dipte bir oyuncu kendini geliştirmesi gereken ciddi meseleler var

Geri
Üst Alt