#34 Nigel de Jong

Sana da dallamaç atsınlar kalas herif.

Sezon basi da dedigim gibi, aradigimiz önlibero degil...

Ne ofansif katki sagliyor ne defansif bir iş'e yariyor...

Ne pres yapiyor, ne topla ileri dogru kosuyor...

Anca al gulum ver gulum...

lucas leivanın sözleşmesi bitiyor..
bir yolunu bulup bunla yollar ayrılsa ve gelse lucas 2 yıl kapatır kanayan önlibero sıkıntımızı

Melo bunu ve Selcuku ikiye katlayip top diye oynar.

Ah be Melo ah, seni gönderenlerin Allah belasini versin.

Melo gitmek için her yolu yaptı. İnterde tutunamadı . zorluk
seviyesi düşük bir lige gideceğim diye Brezilya ya döndü. Geçmişle yaşamayalım melo gitti demek doğru değil neden melo gibi biri alınmadı demek daha doğru.

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem şampiyon olamıyoruz sezon sonu gelmeden gönderin bu leşleri

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ara maçı bıraktım sadece bu adamı izledim. Top bizdeyken zaten aşırı etkisiz ne bi süpriz ileri çıkış var ne dikine 2 pas yapmak var, ne seri oyun var tam fiyasko. Top rakipteykense ne adama basıyo ne de bulunduğu bölgeyi koruyabiliyo. Tek yaptığı kendi alanına topla yaklaşan olursa hafif önünde rakibin topla hamlesini bekliyo. Bence bu defansı zayıf olan ortasaha oyuncularının savunma stili, ön libero diye oynattığın adam rakibin oyun kurucusunu ısırmalı, sertliğiyle rakibi yıldırmalı. Büyük maçlarda oynayamıyo dediğimiz Oğuzhan'a elini kolunu sallaya sallaya top oynattı. Ortasahada böyle oynadıktan sonra ön liberoya gerek olmadığını düşünüyorum. Abartmıyorum o mevkiye Josue'den tut Linnes, Sabri kimi koysan yine bu oyunu oynayabilir bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veteranları halısahaya çağırırsın ortqda takılırlar ya dün aynısıydı resmen.
Yazıklar olsun nerden gittiler aldılar bu kazığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ediyorum bu formuyla kondisyonuyla halısaha maçlarını zor çıkarır veteran sözünün karşılığı resmen

Tekvando Milli Takımına alalım bizi de yormasın.

Gözümü kanatıyor izlerken.

Geri
Üst Alt