#34 Okan Kocuk

Kendine güveni gelse daha iyi oynayacak gibi. Fatih'ten iyidir. En azından suratsız değil xD

Kaleci oynayarak gelişir. Hata da yapacak böyle telafi de edecek. Geçen seneye göre gözle görülür gelişme var. Kalede sağlam duruyor en azından

Okan kaleci değil. Refleksleri iyi diye herkes kaleci olamaz. İnanılmaz amatör işler yaptı geçen sene. Sadece savunmayla açıklanamaz yediği goller. Kendini geliştirebilecekse oynasın ama zor görüyorum.
2 ay önce bunu yazdım geçen seneki performansına göre hala amatör işleri var geçen haftaki pas hatası bu haftaki yediği gol fakat aynı zamanda refleksleri sayesinde iyi kurtarışlar yaptı. Geçen senede gördüğüm tek ekstra farkı yüzündeki özgüven. Geçen sene yüzüne bakınca hiç hazır olmadığı ve kalecilerde olması gereken özgüvenin olmadığı görülüyordu. Fakat dün yüzünde o özgüvenden parçalar gördüm. Öyle bir gol yiyip maçtan kopmadan çok iyi kurtarışlar yapması da bunun göstergesi. Umarım gelişmeye devam eder.

Bunun da boyu kisa gibi geliyor ama 185 cm mi ne.

Sene basinda Fatih, Okan’dan iyi degil bosa paralar saciliyo dedik kicimizi yirttik. Simdilerde herkes gordu. Olan milyonlarimiza oldu. Birde ustune Kasimpasa’nin aciklamalarini yedik.

Bu adama ne oldu? Sakat mi? Kesinlikle Fatih'in yerine oynamasi gerekiyor. Hatay macinin ozetini izledim, gol yemememiz buyuk mucize, Fatih batirmis.

Muslera yokken kalenin Okan’dan baskasina verilmesi yonetim karariyla yasaklanmali. Gosterissiz ama gayet yeterli bir yedek.

Bu oğlanı da kazanamazsak daha bir 20 yıl yerli kaleci almayalım.

herkes rakip kaledeyken sen niye kendi kalende mal gibi bekliyorsun kardesim
en azindan orta sahaya kadar gelmen lazim
yedigimiz ikinci golde net hatalidir
muslera olsaydi o topu orta sahada karsilardi

herkes rakip kaledeyken sen niye kendi kalende mal gibi bekliyorsun kardesim
en azindan orta sahaya kadar gelmen lazim
yedigimiz ikinci golde net hatalidir
muslera olsaydi o topu orta sahada karsilardi
Ilk golde de uyanik olsa cikip alma ihtimali vardi.

Geri
Üst Alt