#34 Okan Kocuk

Yillardir musleranin arkasinda ikinci saglam bir kaleci bulamadik, bu gelen giden yonetimin ve teknik ekibin ayibi, müthis scoutlarimiz alt liglerden genc bir kaleci bulamadiya onlarda nekadar rezil olduklarini gene ispatladi, muslera futbolu birakinca mecburen gene yabanci alacagiz

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize Trabzon'unki gibi adam akıllı kaleci antrenörü gelmediği sürece böyle devam ederiz. Kalecilerimizin yeteneğini filan geçtim teknik olarak inanılmaz eblehlikleri var. Muslera'ya bile 3-4 yıl yan topa çıkmayı öğretemedi bu adamlar. İlginçtir Taffarel bile çare olmadı. Sonraki sefere 1 tane patlak kaleci alana kadar yarı paraya 1 tane kalite kaleci antrenörü alırsak memnun olurum.

Bize Trabzon'unki gibi adam akıllı kaleci antrenörü gelmediği sürece böyle devam ederiz. Kalecilerimizin yeteneğini filan geçtim teknik olarak inanılmaz eblehlikleri var. Muslera'ya bile 3-4 yıl yan topa çıkmayı öğretemedi bu adamlar. İlginçtir Taffarel bile çare olmadı. Sonraki sefere 1 tane patlak kaleci alana kadar yarı paraya 1 tane kalite kaleci antrenörü alırsak memnun olurum.

Musleranın yan topu eksik.Okan ile Fatih ise bildiğin yan topa çıkmayı bilmiyorlar.Her korner tehlikeli oldu.

Iyide ugurcan da yan toplarda iyi degil

Musleranın yan topu eksik.Okan ile Fatih ise bildiğin yan topa çıkmayı bilmiyorlar.Her korner tehlikeli oldu.

Şu anda armut gibi hepsini topluyor bence, Hamzaoğlu şampiyonluğuna kadar vasattı ama. Okan gene iyi kötü çıkmaya yelteniyor Muslera'nın ilk halleri gibi. Fatih zaten kaleci filan değil, Carrasso'dan bile daha anlamsız transfer. Çipe'yi tutsak bu şopardan daha iyiymiş. En azından altyapılardan beri hep daha iyi takımın kalesini koruyan bir elemandı.

Riykerink'in dehlendiği Sergenli Kayseri'ye içerde yenildiğimiz maçta Muslera da buna benzer bir gol yemişti kornerden. Çok köşeye gitti tutulacak top değildi bence.

Safi ayakları bile bu takımın 2. kalecisi olması için yeterli bir sebep.

Yedigimiz golu izlememistim simdi gordum. Bu arkadasin refleksleri zayif. Tutulabilir bi top. 2-1 ken de topu yanlis yere celdi allahtan adam auta atti. GS icin cok zayif kaleci.

Yetis ya muslera.

Riykerink'in dehlendiği Sergenli Kayseri'ye içerde yenildiğimiz maçta Muslera da buna benzer bir gol yemişti kornerden. Çok köşeye gitti tutulacak top değildi bence.

Golde hatası yok ama hiç güven vermiyor.. fatihten iyi olması bir ölçüt değil hatta yan toplarda fatihten bile kötü olabilir..Allah'tan uzaktan surtarda iyi de arada ise yariyor

Geri
Üst Alt