#34 Okan Kocuk

Daha dogru çıktığı yan top yok. Senelerdir izliyorum bu ligi ama bu kadar rezalet yan topa cikan kaleci görmedim. Altyapidan bir kaleci oynatsak keske.

Ayağı baya düzgündü bu maç refleksleride iyi ama yan toplarda çok çok kötü en azından sadece kötü olsa iyi bir kaleci olabilir

Ayağı iyi de iyi moda oldu

ziktimin barcelonası 1836424 pas yapıp milleti zehirledi herkes topla çıkma işine abandı kaleci arayan takımlar kalecilikten ziyade ayağa bakar oldular

sokayım iyi ayağa musleranın ayağı çokmu iyi önce bi kalecilik yapsınlarda iyi ayağı ekstrası olsun degaj yaparken topa vursun yeter

adam degaj sırasında iki stoper sağ ve soluna yanaşıyo onlardan birine veriyo topu rakip zaten ceza sahasının hemen önünde bekliyo ve prese geliyo stoperler paslaştıktan sonra kaleye dönüyolar kalecide uzun vuruyo zaten topu e ne anladım ben bu işten biz ayağa pasmı yapmış olduk ,bide riskli oynaması top kaptırıp poziston ve gol yemeside var bunun

Okan özelinde söylemedim genel söylüyorum dikin şu kale vuruşunı stadın dışına yaw

Kaleci oynayarak gelişir iyide gelişiyor 0-0 iken Nwakaeme'nin topunu iyi çıkardı kırılma anıydı

Bu sezon cok iyi. En onemlisi de guven veriyor.

Geri
Üst Alt