Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.900
- 17.617
- 1.918
Evet, Okan zaten bize 1. kaleci olarak gelmisti ama Muslera, Okan'i kesti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
600 bin euro verdik Carasso'ya, şu an 10 milyon eder. İsmail, Okan, Berk, Batuhan, Fatihin hepsini toplasan 10 milyon anca alıyor şu an.Carrasco'nun maaşı da İsmail kadar bir şeydi ya ama mesela Batuhan Şen'i tutman lazımdı o zaman sonuçta İsmail'i biliyorduk böyle olması sürpriz olmadı ki.
Evet benim de aklıma geldi ama Okan geçen sene iyi maçlar çıkardı misal Sivas maçı. Tabii o 6 saniye olayı olmasa ve o sezon nispeten iyi bitse Fatih alınmaz direkt o oynardı.bugün, yaklaşık 2 sene sonra gsaray kariyerini saçma sapan bir kararla bitiren alper ulusoy adlı hakeme en güzel şekilde cevabını vererek rövanşı almıştır.
kendisini tebrik ediyorum.her zaman potansiyelli bir kaleciydi;kendisini geliştirmesi, kiralık gitmesinin doğruluğunu ve geleceğinin hâla açık olduğunu gösterdi.![]()
Ben de aynı fikirdeyim.Doğru yapılan işler neden elestiriliyor ki. Okan sene başı bizde kalsa musleranin arkasinda sakatlanmasini mi bekleyecekti. Okan gitti giresun'da süre buluyor özgüveni artiyor sana sağlam bir kaleci olarak dönecek bizde kalsa bu seviyeye çıkamazdı.
Eleştirilmesi gereken muslera'nin arkasina ismail çipe konulmasi okanin kiralık gitmesi değil. Bu mevzuyu sonuna kadar eleştirin.
Şu tip yorumlar yapıyordu hemen herkes.GS kalesinde olacak kalitede asla değil. Gelmesin kalsın orda
Kim meselaokanı göndereni değil de bizdeyken çoğu oyuncuyu çöpe çevirme durumumuzu sorgulamak gerek. bizden gidenlerin çoğu yeniden doğuyor
mesela diagne ingilterede fena değildi, okan keza. ahmet çalık konyada iyiydi. fernando bizdeyken sakatlık problemleri oldu, sevillada kendine geldi sezonda 40 maç falan oynuyordu. ilk anda aklıma gelen bunlar eminim başkaları da vardır. her topçu için demek doğru değil ama bize gelen çoğu oyuncunun performansı düşüyordu.Kim mesela
Okan'ın bizde hatasını neredeyse hiç görmedim.okanı göndereni değil de bizdeyken çoğu oyuncuyu çöpe çevirme durumumuzu sorgulamak gerek. bizden gidenlerin çoğu yeniden doğuyor
Ben yine Gsin kalecisi degil diyorum ki. Benim icin birsey değişmedi.Şu tip yorumlar yapıyordu hemen herkes.
Geçin ya hiç biriniz samimi değilsiniz, işiniz gücünüz tüketmek.
Herkes kötü, herkes çöp sizdeyken, ama gidince dünyanın en değerlisi.