#34 Okan Kocuk

Evet, Okan zaten bize 1. kaleci olarak gelmisti ama Muslera, Okan'i kesti.

Doğru düzgün o bölgeye bir aday ayarlamadan gönderilmesi büyük hata. Oynamak için gitmek istemesi ( garanti forma şansı, süreklilik için de ) doğal olarak normal. Bu garantiyi veremedik. İşte planlama hatası da şu aşamada bize patladı. Ama bu sene başından beri ne doğru yapıldı ki. Belki bir elin parmağı kadar olumlu şey ya sayarız ya sayamayız.

Carrasco'nun maaşı da İsmail kadar bir şeydi ya ama mesela Batuhan Şen'i tutman lazımdı o zaman sonuçta İsmail'i biliyorduk böyle olması sürpriz olmadı ki.
600 bin euro verdik Carasso'ya, şu an 10 milyon eder. İsmail, Okan, Berk, Batuhan, Fatihin hepsini toplasan 10 milyon anca alıyor şu an.

Okani geri getirdik diyelim ve iyi performans gösterirse, Mart ayinda adami kesmek yanlis olur bence. Muslerayi o zaman yedeke alirsin ve Okan üst üste hata yapmazsa sezon sonuna kadar oynatirsin adami.

Neuer mesela böyle formayi Frank Rost'dan kapmisti. Leno'da Adler sakatken kaleye girdi ve iyi oynadi diye Adler düzeldiginden sonra bile yedek beklemisti. Sezon sonu zamaninda Frank Rost gibi Hamburga gitmisti ve Leno 1 numara kalmisti.

Okan da Adem de gitmek istediler.Adem'in gitme isteği Falcao'nun sezona iyi başlaması ve Diagne'nin gelmesiydi.Okan da Muslera varken gitmek istedi.Yanlış hatırlamıyosam Psv maçları öncesi gitmişti.Keşke 1-2 ay daha bekleyip gitmek isteseydi..

bugün, yaklaşık 2 sene sonra gsaray kariyerini saçma sapan bir kararla bitiren alper ulusoy adlı hakeme en güzel şekilde cevabını vererek rövanşı almıştır.

kendisini tebrik ediyorum.her zaman potansiyelli bir kaleciydi;kendisini geliştirmesi, kiralık gitmesinin doğruluğunu ve geleceğinin hâla açık olduğunu gösterdi. 🧤

bugün, yaklaşık 2 sene sonra gsaray kariyerini saçma sapan bir kararla bitiren alper ulusoy adlı hakeme en güzel şekilde cevabını vererek rövanşı almıştır.

kendisini tebrik ediyorum.her zaman potansiyelli bir kaleciydi;kendisini geliştirmesi, kiralık gitmesinin doğruluğunu ve geleceğinin hâla açık olduğunu gösterdi. 🧤
Evet benim de aklıma geldi ama Okan geçen sene iyi maçlar çıkardı misal Sivas maçı. Tabii o 6 saniye olayı olmasa ve o sezon nispeten iyi bitse Fatih alınmaz direkt o oynardı.

Muslera varken bizden kaleci çıkmaz ya o gönderilecek ya da böyle devam edeceğiz.

Okan yazın kendi gitmek istemişti.kiralanması sorun değil ancak musleranın arkasında en az okan kadar oynayabilecek kaleci koymamanda hata.siteminizi çipe denen herife güvenip yola çıkan bakın burası çokomelli sözleşmesini uzatan akla gösterin.neyse ki bu zihniyet bir şekilde bertaraf edildi buna da şükür

Doğru yapılan işler neden elestiriliyor ki. Okan sene başı bizde kalsa musleranin arkasinda sakatlanmasini mi bekleyecekti. Okan gitti giresun'da süre buluyor özgüveni artiyor sana sağlam bir kaleci olarak dönecek bizde kalsa bu seviyeye çıkamazdı.
Eleştirilmesi gereken muslera'nin arkasina ismail çipe konulmasi okanin kiralık gitmesi değil. Bu mevzuyu sonuna kadar eleştirin.
Ben de aynı fikirdeyim.
Gitsin oynasın zımba gibi dönsün.
Döndüğü an da ama kale Okan gibi yerli bir kaleciye emanet edilsin.
Yabancı kısıtlaması artarak devam edecek gibi görünüyor.

Muslera da yavaş yavaş ikinci kaleciliği ve emekliliği düşünsün.
Maaşı buna müsait değil bunun farkındayım ama bu da beni taraftar olarak ilgilendirmeyen bir konu.
Onu da yönetim düşünsün.

Gscimbom mobil

GS kalesinde olacak kalitede asla değil. Gelmesin kalsın orda
Şu tip yorumlar yapıyordu hemen herkes.

Geçin ya hiç biriniz samimi değilsiniz, işiniz gücünüz tüketmek.

Herkes kötü, herkes çöp sizdeyken, ama gidince dünyanın en değerlisi.

Bize gelince baslar yine eli ayagi titremeye, gerci yinede her türlü cipeden iyidir.

okanı göndereni değil de bizdeyken çoğu oyuncuyu çöpe çevirme durumumuzu sorgulamak gerek. bizden gidenlerin çoğu yeniden doğuyor

mesela diagne ingilterede fena değildi, okan keza. ahmet çalık konyada iyiydi. fernando bizdeyken sakatlık problemleri oldu, sevillada kendine geldi sezonda 40 maç falan oynuyordu. ilk anda aklıma gelen bunlar eminim başkaları da vardır. her topçu için demek doğru değil ama bize gelen çoğu oyuncunun performansı düşüyordu.

okanı göndereni değil de bizdeyken çoğu oyuncuyu çöpe çevirme durumumuzu sorgulamak gerek. bizden gidenlerin çoğu yeniden doğuyor
Okan'ın bizde hatasını neredeyse hiç görmedim.
O 6 saniye kuralı seneler sonra uygulayan hakemin bütün gelmiş geçmiş akrabalarının ellerinden öperim.
Çocuğu harcadı şerefsiz hakem, bizim de 2 puanımızı çaldı.

Gscimbom mobil

Kiralık gitmesinde sorun yok.

Asıl sorun Okan'ın gitmesinden sonra koskoca sezona ikinci kaleci olarak Ismail'e güvenerek girmektir. Bu net bir planlama hatasıdır yoksa Okan niye gitti niye kalmadı falan sezon öncesi pek kimseyi ilgilendirmiyordu açıkçası.

İsmail oğlum olsa bile kadroya yazmam. Bunu Eray İşcan'ı falan nerden buluyorlar nasıl bunca yıl kulüpte tutuyorlar gerçekten aklım almıyor. Sokayım altyapı kuralına, böyle kaleci olmaz olsun.

Şu tip yorumlar yapıyordu hemen herkes.

Geçin ya hiç biriniz samimi değilsiniz, işiniz gücünüz tüketmek.

Herkes kötü, herkes çöp sizdeyken, ama gidince dünyanın en değerlisi.
Ben yine Gsin kalecisi degil diyorum ki. Benim icin birsey değişmedi.

Geri
Üst Alt