#34 Okan Kocuk

mesela diagne ingilterede fena değildi, okan keza. ahmet çalık konyada iyiydi. fernando bizdeyken sakatlık problemleri oldu, sevillada kendine geldi sezonda 40 maç falan oynuyordu. ilk anda aklıma gelen bunlar eminim başkaları da vardır. her topçu için demek doğru değil ama bize gelen çoğu oyuncunun performansı düşüyordu.
Katılmıyorum reis seninki yanlı 1 yorum.

Diagne konusunu biz büyüttük, fena olmasa en kötü 1 takım alır yedek yapardı.

Çalık konusu belli, geride oynayan takımda oynayan ortalama bir stoper, 5 senede 3 tane iyi maçı vardır bizde, FT öncesi de vardı Çalık. Östersunds maçının kahrmanlarındandı. Allah rahmet eylesin.

Fernando ayrı bir konu zira o bizde de iyidi, benzer sakatlıkları Sevilla'da da yaşadı, Fernando satışı ve maaş çıkışıyla 10 m euro kazandık, o para doğru kullanılsa çoktan birini yetiştirirdik o parayla.

Okan konusu ise Okan bence hep vasat üstü kaleciydi ama Uğurcan, Altay gibi özgüvenli değil, kolay kırılmalar yaşıyor. Harun'un Bursa hali ve Fener dönemi iyi bir kıstas olur bu konuda.

Bizden gidip bir cacık olan hemen hemen hiç topçu yok.

Çalık konusu belli, geride oynayan takımda oynayan ortalama bir stoper, 5 senede 3 tane iyi maçı vardır bizde, FT öncesi de vardı Çalık. Östersunds maçının kahrmanlarındandı. Allah rahmet eylesin.

Fernando ayrı bir konu zira o bizde de iyidi, benzer sakatlıkları Sevilla'da da yaşadı, Fernando satışı ve maaş çıkışıyla 10 m euro kazandık, o para doğru kullanılsa çoktan birini yetiştirirdik o parayla.

Okan konusu ise Okan bence hep vasat üstü kaleciydi ama Uğurcan, Altay gibi özgüvenli değil, kolay kırılmalar yaşıyor. Harun'un Bursa hali ve Fener dönemi iyi bir kıstas olur bu konuda.

naber kero admin

Umarım performansını daha iyi seviyelere çıkarır da milli takım havuzuna girmeyi başarır.muslera devam ettiği sürece kendisinin süre alması pek mümkün gözükmüyor.o yüzden seneye de kiralanması mantıklı olur.bu sene yapılan aptallıklardan ötürü çocuğu kalmasında ısrar edip kulübeye mahkum etmeyiz inş

Bizim gelecegimizin kurtarici olacak diyen yoktur herhalde. Bu sezonu adam gibi bitirmede yardim etsin yeter. Ismail ve Fatihe kiyaslasak, bunu basarmayi ligde herhalde her türk kaleci becerir. Bizimkiler o kadar kötü ki, yerine Süper Lig'den kim gelirse gelsin, bize katki saglar.

bizden giden oyuncuların çoğu yeniden doğmuyor diyorsan saygı duyarım, tartışılır bir konu. ama asıl enteresan olan durum nzonzi,lemina,morutan,cicaldau,falcao,diagne,mostafa,feghouli,belhanda,babel gibi geçmişten gelen belli kaliteleri ve beklentilerimiz olan oyunculardan bi türlü istenen performansı alamamamız, feghouliden bi dönem ciddi fayda aldık istisna olarak. keza genç oyunculara gelirsek son dönemlerde bizde kendini geliştiren bi tek kerem geliyor aklıma. oyunculardan verim alma ve onları geliştirme konusunda ciddi sorunlarımız vardı bence.

Okan da Adem de gitmek istediler.Adem'in gitme isteği Falcao'nun sezona iyi başlaması ve Diagne'nin gelmesiydi.Okan da Muslera varken gitmek istedi.Yanlış hatırlamıyosam Psv maçları öncesi gitmişti.Keşke 1-2 ay daha bekleyip gitmek isteseydi..
ademin gitme sebebi kendine yediremedigi haksizlik icindi zira hemen hemen her mac oyna gol at falcao bey sakatken sans bul süper degerlendir sonra falcao bey iyilessin FT formayi ona versin bumu adalet? adem olmasaydi avrupada o yil sifir cekmistik.

bizden giden oyuncuların çoğu yeniden doğmuyor diyorsan saygı duyarım, tartışılır bir konu. ama asıl enteresan olan durum nzonzi,lemina,morutan,cicaldau,falcao,diagne,mostafa,feghouli,belhanda,babel gibi geçmişten gelen belli kaliteleri ve beklentilerimiz olan oyunculardan bi türlü istenen performansı alamamamız, feghouliden bi dönem ciddi fayda aldık istisna olarak. keza genç oyunculara gelirsek son dönemlerde bizde kendini geliştiren bi tek kerem geliyor aklıma. oyunculardan verim alma ve onları geliştirme konusunda ciddi sorunlarımız vardı bence.

Sevgili renktaşım bu övünmek değil de genelde ben önceden bir konuda sallıyorum hocaya sonra vakit geçiyor herkes başlıyor aynı konudan vurmaya ama sonu gelmiyor. Olayları bazen tek yönden değerlendiriyoruz eyvallah biz taraftarız olabilir ama şöyle anlatayım.

Geçen sene Rangers maçında @Hayri Cund kardeşimizin verdiği önemli 1 bilgi vardı zira ters açı görüntülerinde FTnin sürekli oyuncuları haşladığını görmüş ve bından bahsetmişti. Bu yoruma o dönem yeterince ehemmiyet verilmese de zamanla ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Sakatlık dönüşünde sezona gayet iyi başlayan, Fenerbahçe maçında rakibin 10 geçiş hücumunu tek başına savunan Luyindama sonrasında bir sakatlık daha yaşayıp döndüğünde top kullanma zorunluluğuyla günden güne nasıl eridi hep beraber gördük. Bu noktada oyuncunun çapraz bağ sakatlığı ve bu bahsettiğim süreç göz ardı edilip stopere 8 mi verilir, Afrikalı stoper mi alınır yaklaşımı yerine yahu bu adam o Fener maçında tek başına savunma yapabilirken 3 ay sonra niye bu hale geldiği konuşulmadı. Beşiktaş maçında o dakikaya kadar 0-0ı sağlayan adam Luyindamayken tek hatasıyla maçı verince ki ilerde ikinci hata da şampiyonluğa mal olunca biz o günkü kırmızıyı da her şeyi de unuttuk zira Luyindama'nın bu dakikadan sonra takımı sabote edeceğini ben Ocak 2021de yazdım. O günden sonra inadına top kullanmaya ve saçmalamaya başladı, ilk örnek deplasmanda kazandığımız 3-0lık Kayseri maçı.

Gelmek istediğim noktaya gelirsek FT herkesten o kadar fazla şey bekliyorduki oyuncular zamanla asıl işlerini unutur oldular, yahu Morutan ilk maçında neler yapmışken özgüven patlaması yaşarken 3 ay sonra daha iyi olması gerekirken neden bu noktaya geldiğini sorgulamadık da bu adam neden alındı Romanya çöpü dedik.

Hemen her oyuncuda yaşadığımız bu oldu, Feg yanlış örnek ama o adam oynamak istese hala herkesi duman eder, müthiş bir ayak kalitesi ve oyun zekası var, fiziğini salması ise kendi unprofessional yaklaşımı.

FT bunu yaparak oyuncuları kazanacağını hırs yapacaklarını sandı ama bu sadece Keremde oldu zira o da hatalarının üstüne gitti korkmadan. Futbolda psikoloji çok önemlidir, Jadon Sancho 6 ay önce Almanya'da herkesi çalıma dizerken EPLde dribbling yapmaya korkar olduysa bu yeteneklerini kaybettiği için değil özgüvensizlikten dolayı oldu. Futbolda özgüven her şeydir, FT de bir çok oyuncunun özgüvenini bitirdi bu doğrudur zira bugünlerin sorunlarının temelinde de zaten bu yatmaktadır.

ademin gitme sebebi kendine yediremedigi haksizlik icindi zira hemen hemen her mac oyna gol at falcao bey sakatken sans bul süper degerlendir sonra falcao bey iyilessin FT formayi ona versin bumu adalet? adem olmasaydi avrupada o yil sifir cekmistik.
Falcao'nun sözleşmesinde ilk 11 oynaması için bi madde olabilir.Menajeri iyi..

okanin artik yedek kaleciligi kabul etmiyecegini dusunuyorum bize donse dahi birinci kaleci olmayacaksam beni salin diyecektir bence.

Geri
Üst Alt