Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera ya bu seneye kadar dokunulmaz olarak bakıyorduk, adam resmen kalede 3 kişilik durduğu için, ama bu seneki performansı hayal kırıklığıydı, üstüne üstlük yerli oynatma zorunluluğu giderek artıyorken Muslera nın bu yaşta 2 ciddi sakatlığı peş peşe yaşamış olmasıyla artık "yerli" kaleciye bakışımız değiştiMuslera sakatlanmasa senede 3 maç oynasın diye potansiyelli kaleciyi yedekte tutmanın manası yok.
Hayatın yalan be @Eyüp Yıldız
Bunları Musleraya 4 m euroluk sözleşmeyi dayamadan düşünecektik.Muslera ya bu seneye kadar dokunulmaz olarak bakıyorduk, adam resmen kalede 3 kişilik durduğu için, ama bu seneki performansı hayal kırıklığıydı, üstüne üstlük yerli oynatma zorunluluğu giderek artıyorken Muslera nın bu yaşta 2 ciddi sakatlığı peş peşe yaşamış olmasıyla artık "yerli" kaleciye bakışımız değişti
Evet gerçekten yazın 3 maçta oynasın yeter diye bakıyorduk yerli kaleciye ama artık yerli kalecimizin en azından ligde kaleyi devralması gerektiğine inanıyorum
Arada bunu da götürelim
Muslera gitsin mi kalsın mı?Bunları Musleraya 4 m euroluk sözleşmeyi dayamadan düşünecektik.
"Bugün Florya'dan bana bilgi geldi"Hayatın yalan be @Eyüp Yıldız
Peki."Bugün Florya'dan bana bilgi geldi"
diyen biri varsa kapatın engelleyin o kişiyi.
Sözleşmesi uzatılmamalıydı, uzatılacaksa da 1 m euro verilmeliydi maks.Muslera gitsin mi kalsın mı?
daha ciddi meselelerimiz var reis. bildirime bakar misin
1m€'yu kabul etmeyeceği için kısacası gitmeliydi diyorsun.Sözleşmesi uzatılmamalıydı, uzatılacaksa da 1 m euro verilmeliydi maks.
Nasıl bir sapıksın sen ya?daha ciddi meselelerimiz var reis. bildirime bakar misin