#34 Okan Kocuk

Muslera sakatlanmasa senede 3 maç oynasın diye potansiyelli kaleciyi yedekte tutmanın manası yok.
Muslera ya bu seneye kadar dokunulmaz olarak bakıyorduk, adam resmen kalede 3 kişilik durduğu için, ama bu seneki performansı hayal kırıklığıydı, üstüne üstlük yerli oynatma zorunluluğu giderek artıyorken Muslera nın bu yaşta 2 ciddi sakatlığı peş peşe yaşamış olmasıyla artık "yerli" kaleciye bakışımız değişti

Evet gerçekten yazın 3 maçta oynasın yeter diye bakıyorduk yerli kaleciye ama artık yerli kalecimizin en azından ligde kaleyi devralması gerektiğine inanıyorum

Çizgi üzerinde çok çok iyi bir kaleci olmuş Okan bunu görüyorum, mesela çok iyi bir savunma takımında belki olduğundan daha fazla da iyi gösterebilir kendini bir anda Galatasarayın as kalecisi olabilir mi derken kendini Avrupaya atabilir

Ama sadece çizgide çok iyi bir kaleci gibi geliyor bana, mesela uzaktan şutlar konusunda o kadar iyi mi ? emin değilim veya zamanında kaleyi terk etmesiyle pozisyonları çıkıp önde temizlemesiyle ne kadar iyi onu görmek lazım. Mesela Muslera zamanında bu işi öyle güzel yapıyordu ki çizgi üstünde kurtarış yapmasına gerek kalmıyordu çoğu zaman

Diğer yanda ben ligdeki kaleciler arasında Muric i +1 öne çıkarırım, çünkü tüm yan topları hava toplarını vs. sanki masadan kağıt kalem toplar gibi topluyor adam o boyu ve cüssesiyle. Hani Muric in koruduğu kaleyi ortalar ile tehdit etmek çok zor. Eğer gerçekten Muslera gidecekse Muric ve Okan ikilisine kaleyi teslim etmeyi isterdim

Muslera ya bu seneye kadar dokunulmaz olarak bakıyorduk, adam resmen kalede 3 kişilik durduğu için, ama bu seneki performansı hayal kırıklığıydı, üstüne üstlük yerli oynatma zorunluluğu giderek artıyorken Muslera nın bu yaşta 2 ciddi sakatlığı peş peşe yaşamış olmasıyla artık "yerli" kaleciye bakışımız değişti

Evet gerçekten yazın 3 maçta oynasın yeter diye bakıyorduk yerli kaleciye ama artık yerli kalecimizin en azından ligde kaleyi devralması gerektiğine inanıyorum
Bunları Musleraya 4 m euroluk sözleşmeyi dayamadan düşünecektik.

bizdeyken çöptü ama isim vermeyeyim gs topçusu diye modlar bana saplar banı malum kişi varken bunun gönderilmesi tam anlamıyla faciaydı umarım sağlam döner kaleye geçer yabancı sınırı ve parasızlık varken ilaç olur musleranın iyi olduğu dönemin %50 sini oynasa yeter bize

Süper performans bile lazim degil. Bizim oyunculara korku, rakibe özgüven yaymadigi an beni mutlu eder.

Bizdeyken kendisini pek beğenmezdim lakin büyük takımda yedek kaleci olmak zordur tabi. Oynamaya oynamaya körelirsin. Şu an Giresun'da forma girmiş ve belli bir kalitesi olduğunu ispat etmiş. Prime Muslera performansı beklemiyoruz zaten ortalama bir kaleci performansı bile takımın kaderini değiştirir çünkü şu an kalede kaleci yok, kalemiz boş. Bundan dolayı da herhangi bir maçı kazanabilme ihtimalimiz yok ve bu değişmezse o formaya rağmen küme düşer bu takım. Bu işin şakası yok.

Okan geri getirilebiliyorsa getirilsin yok olmuyorsa sezon sonuna kadar en azından ortalama bir kaleci performansı alabileceğimiz biri kiralansın. Yoksa hakikaten bu işin şakası yok. Boş kale ile hiçbir maçı kazanamazsın.

Kaledeki herif sifir noktasindan gol yedi yav düşünün kaledeki vahameti.

Geri
Üst Alt