35. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aslan Türkoğlu öncelikle teşekkür ederim kardeşim. Aynı zamanda da şiddetle kınıyorum seni. Birinci olmuş şarkıya 1 puan bile vermemek nasıl bir adalet? Belli ki strateji yapmışsın. Canın sağolsun. Yine de seviyoruz seni kardeşim. :)
Abi o tür şarkılar benim tarzım değil. :) Tarzım olduğu zaman biliyorsun en yüksek puanları direkt veriyorum. Tıpkı hey na na şarkısında olduğu gibi. Ama sen aldığım ilk albüm falan deyince, tamam en azından 7-8 puan garanti dedim. :)

Arda abi resmn forum içinde lobi lobi diye bağıran Arslan'ı filan çökerten gizli ve paralel bir yapı kurmuş:)

Abi o tür şarkılar benim tarzım değil. :) Tarzım olduğu zaman biliyorsun en yüksek puanları direkt veriyorum. Tıpkı hey na na şarkısında olduğu gibi. Ama sen aldığım ilk albüm falan deyince, tamam en azından 7-8 puan garanti dedim. :)

Çocuktum o albümü aldığımda. 2 puan da onun hatrına :D

Devrim çocuklarını yemesin beyler. :)
Sen hiç konuşma :mad: Sözde forumun en dürüst adamlarından biri olan Alpay efendinin şarkıma puan vermeme nedeni ne, biliyor musunuz? Neymiş fb'nin gol sonrası çalan şarkı, o yüzden puan vermedim diyor. Pehhh. Sonra da vay efendim Eurovision neden gelişmiyor. Bu kafayla daha çok bekleriz.

Fb' nin gol sonrasında Live is Life mı çalıyor? O 2 puanı da geri almak istiyorum. :)

Fb' nin gol sonrasında Live is Life mı çalıyor? O 2 puanı da geri almak istiyorum. :)

Eskiden çalıyordu. Alpay'ın puan vermeme nedenleri genelde oldukça saçma oluyor. Bir kez de what is love şarkısı için Ünal Aysal'a o şarkı ile komik video yaptılar, o yüzden puan vermedim demişti :D

Eskiden çalıyordu. Alpay'ın puan vermeme nedenleri genelde oldukça saçma oluyor. Bir kez de what is love şarkısı için Ünal Aysal'a o şarkı ile komik video yaptılar, o yüzden puan vermedim demişti :D

Çok saçmaymış lan harbiden. Sebebe bak çay demle.

Neyse telafi edeceğiz bunları umarım bundan sonra. :)

Beyler hazır liglere ara verilmişken, yarışmaya da yeni puan sistemi getirilmişken boş durmayalım diyorum. Şu yarışmayı haftada iki defa yapın bi zahmet.

Haftada 1 tane yeter bence.Fazla da abartmayalım.

Aslan yakında beni geçecek Eurovision fanatikliğinde. :D

Şu çocuk bir yarışma kazansaydı iyiydi. :)

Konuyu hortlatır ondan sonra da yarışmayı kaçırır, bir de öyle bir huyu var. :D

Şarkı her türlü kalır bence. :D

Deniz'de kum piyasada şarkı beyler.

Tamam la ne artistlik yapıyorsun? Sayemde iki muhabbet ettiniz fena mı :D

Son 2 yarışmada Hamza Hamzaoğlu'yu göreve getirmiş Galatasaray ivmesi yakaladım. 3.'lükten 1.liğe doğru akma zamanı geldi :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt