35. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sıradaki yarışmaya ben de katılacağım bakalım ilk defa

Var, muhtemelen derece yapacak şarkı da var. Ama haftasonu dershane falan da yok. Zaman daha yavaş akıyor. :)

Ha o şarkıyla yarışır mıyım bilmem. Ondan daha sevdiğim ama derece yapmayacak şarkılarım var çünkü.

Dersane 2 gündür tatil bana ama yarın ne olacağı belli değil henüz.Dersane olacaksa ben de hafta sonu taraftarıyım.Hatta Cuma günü daha iyi olur.

Ben size özel yarışma yaparım hafta sonu gençler. :D

Siz yeter ki yarışma isteyin.

Boşuna yazıp parmaklarınızı yormayın ulu insanlar. Eurovision 24 kişini yarıştığı ama sadece Emrah Yıldırım'ın karar verdiği bir organizasyon. Yap dediyse şarkılarınızı hazırlayın. Belli ki padişahımız bugün yarışmak istiyor. :mad:

Ben size özel yarışma yaparım hafta sonu gençler. :D

Siz yeter ki yarışma isteyin.

Sen yarışma yapacaksın ha.

6078kss85.gif

Boşuna yazıp parmaklarınızı yormayın ulu insanlar. Eurovision 24 kişini yarıştığı ama sadece Emrah Yıldırım'ın karar verdiği bir organizasyon. Yap dediyse şarkılarınızı hazırlayın. Belli ki padişahımız bugün yarışmak istiyor. :mad:

Biz hep burdayız.Sen kendine anlat onu.Olimpiyat ateşini yakıp ortadan kaybolduğun yarışma sayısı bir hayli fazla.:)

Sen yarışma yapacaksın ha.

6078kss85.gif

Biz hep burdayız.Sen kendine anlat onu.Olimpiyat ateşini yakıp ortadan kaybolduğun yarışma sayısı bir hayli fazla.:)

Eurovision olmaz belki ama böl ödül puanlı, ayda 1 yapılacak bir müzik yarışması yaparım. Bu hafta sonunu dinlenceye ayıracağım zaten. :)

Sonunculuk onunculuk sırada pota var genjler

Saat belirtilebilir mi acaba? Ders-Fifa sırasında yakalanmak istemem. :)

Saat 19:30'da kayıt konusu açılacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konuyu biraz erken açarsanız iyi olur. Saat 9-10 gibi açılınca baya geç hazırlanıyor playlist. O yüzden Emrah sen ya da Alpay şimdiden açsın konuyu. Şarkıları Tolga'ya gönderelim.

Yahu yarışsam kesin beğenilir de bana biraz garip gelen bir şarkı var. Gene karar veremiyorum arkadaş. :D

Bir şey deneyeceğim bu yarışma :)

Ben evde değilim Alpay açabilir

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt