36. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekor 122 miymiş şimdi? Jürili, katlamalı yarışmalar vardı, sanki orada daha yüksek puanlar alınmıştır.

Heyecanı arttırmak için söylediğim bir şeydi o :P

La özel mesajda 5.şampiyonluk başarı dedin, rekor dedin ahanda dedim geldi 5.yıldız.

Kalbimiz var olum bizim. :D

Benim için Eurovision sigara gibi, uyuşturucu gibi bir şey. :)

Bana da söyledi aynısını, 6. yıldız gelir bu şarkıyla falan, n' apmaya çalışıyor anlamadım :)

Türk Sanat Musikisi temalı bir yarışmada olmalı bence ,

Kazanan Uğur kardeşimizi tebrik ederim.

İsabetli bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. Son 3 yarışmada 2 kere üçüncü oldum. 1 kere de sondan ikinci oldum. :) Önümüzdeki yarışmada kesinlikle birincilik olacak hedefim. Bu arada @Aslan Türkoğlu kardeşim Sezen Aksu'nun şarkısı Aslan'ındır dediklerinde yarışmanın zayıf halkası olduğunu söylemiştin şarkının. Bir göz kırpayım dedim sana da. ;)

Playlist ortalamanın bir tık üzerindeydi bence. Kazanan şarkı da günün anlam ve önemine uydu.

Son düzenleme:
Eyv Serkan'ım. Ne deiş büyük üstad

erol_buyukburc.preview.jpg

''Saksı değilim ben. Önce bana soracaksınız''

:D

Elvis'i anmışken, Türkiye şubesini anmadan da geçmemek şart ama değil mi? :hat:

Kazanan Uğur kardeşimizi tebrik ederim.

İsabetli bir şarkı seçimi yaptığımı düşünüyorum. Son 3 yarışmada 2 kere üçüncü oldum. 1 kere de sondan ikinci oldum. :) Önümüzdeki yarışmada kesinlikle birincilik olacak hedefim. Bu arada @Aslan Türkoğlu kardeşim Sezen Aksu'nun şarkısı Aslan'ındır dediklerinde yarışmanın zayıf halkası olduğunu söylemiştin şarkının. Bir göz kırpayım dedim sana da. ;)

Playlist ortalamanın bir tık üzerindeydi bence. Kazanan şarkı da günün anlam ve önemine uydu.

Abi zamanında Sezen Aksu'nun Kavaklar şarkısı ile katılmıştım. O da iyi şarkıydı bence ama 9. falan olmuştum yanlış hatırlamıyorumsa. Sonuçta yine de yerli şarkı kazanamadı. En azından o konuda haklı çıktım. :)

13- Can BÜYÜK / Scarface - Push It To The Limit

Şikeci yönetim!!!!!

Alpay Asma

"Aslan'a her zaman ki gibi puan vermeyerek yarışmada ki klasiği gerçekledim."

Bu ne yahu? Yeni gördüm. Utanmıyor musun lan? Yaşlı başlı adamsın. Sana verdiğim 5 puandan utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt