36. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpay Asma

"Aslan'a her zaman ki gibi puan vermeyerek yarışmada ki klasiği gerçekledim."

Bu ne yahu? Yeni gördüm. Utanmıyor musun lan? Yaşlı başlı adamsın. Sana verdiğim 5 puandan utanıyorum.

Usta dünya rekoruna gidiyor artık bu iş gerçekten. İtina ile puan vermiyorum gibi oldu. Benim bile sinirler bozuldu artık.

Gören de ben 40 sen 20 sanır la. :D

Şike yapmak isteyen olursa P.M'den ulaşabilir gencjler.

Ulan zaten topu topu 45 puan aldım, puanları da siz verdiniz, neyin hesabını yapıyorsunuz :oley:

Abi Close your eyes bence bu yarışmada harcandı,normalde 12 bile verebilirdim farklı bir yarışmada katılmış olsan, yinede aldığı puan çok düşük.

10 numara bir şarkı buldum.

Son düzenleme:
10 numara bir şarkı buldum.

paul-rudd-dance-gif.gif

harbimi Alpay puan vermez o zaman

7-8-10 puan verdiğim şarkıların %80'i ilk 5 yaptığına göre (Bu yarışma hariç-ki Türkçe şarkılardan pek anlamamam ve genelde puan vermemem de etkendir bu yarışma için) ben rahatım gençler.

Aslan'a nasıl puan vermediğim konusunu ise ben bile hala anlayabilmiş değilim. Adam itina ile her yarışma tahmin edilemez şarkılar seçiyor.

Sanırım şarkısını tahmin edip oy vermeye çalışma işini bırakmadıkça da oy çıkmayacak benden. :(

7-8-10 puan verdiğim şarkıların %80'i ilk 5 yaptığına göre (Bu yarışma hariç-ki Türkçe şarkılardan pek anlamamam ve genelde puan vermemem de etkendir bu yarışma için) ben rahatım gençler.

Aslan'a nasıl puan vermediğim konusunu ise ben bile hala anlayabilmiş değilim. Adam itina ile her yarışma tahmin edilemez şarkılar seçiyor.

Sanırım şarkısını tahmin edip oy vermeye çalışma işini bırakmadıkça da oy çıkmayacak benden. :(

Arkadaşım bu nasıl bir mantık? Sen puanları hep bu şekilde mi veriyorsun? Yok bilmem şu Aslan'ın olabilir, dur şu kesin Arda abinin 12 vereyim ayıp olmasın falan. Hep böyle mi dönüyor devran? :mad:

Hakeden şarkıya ver puanı geç. Tahmin yarışması yapmıyoruz burda. Bak yine tansiyonum yükseldi. :mad:

Tebrikler Uğur Iz, Mustafa Akan ve Cenk Yelkenci :)

Arkadaşım bu nasıl bir mantık? Sen puanları hep bu şekilde mi veriyorsun? Yok bilmem şu Aslan'ın olabilir, dur şu kesin Arda abinin 12 vereyim ayıp olmasın falan. Hep böyle mi dönüyor devran? :mad:

Hakeden şarkıya ver puanı geç. Tahmin yarışması yapmıyoruz burda. Bak yine tansiyonum yükseldi. :mad:

Normalde yapmam ama sen her yarışma dediğinden beri yapıyorum. :D

Arda Abi'nin şarkılarını tahmin etmemek zor zaten ve çoğu bana da hitap ediyor, ama düşük puan verdiğim de çok oldu daha az beğenip( misal bu yarışma).

Normalde yapmam ama sen her yarışma dediğinden beri yapıyorum. :D

Arda Abi'nin şarkılarını tahmin etmemek zor zaten ve çoğu bana da hitap ediyor, ama düşük puan verdiğim de çok oldu daha az beğenip( misal bu yarışma).

Ben senden hep puan aldım ama 12 puan aldığımı hiç hatırlamıyorum.

Ben senden hep puan aldım ama 12 puan aldığımı hiç hatırlamıyorum.

Doğrudur 12 puan verdiğim şarkılar genelde alt sıralarda kalma ihtimali olup da kalmasını istemediğim şarkılara veyahut ilk kez dinleyip hoşuma giden şarkılara gidiyor çünkü.

Genelde 6-10 arası vermişimdir abi sana hep. :)

Doğrudur 12 puan verdiğim şarkılar genelde alt sıralarda kalma ihtimali olup da kalmasını istemediğim şarkılara veyahut ilk kez dinleyip hoşuma giden şarkılara gidiyor çünkü.

Genelde 6-10 arası vermişimdir abi sana hep. :)

Kendi kendini bitiyorsun bugün. Bütün foyaların ortaya çıktı. Strateji yaptığını itiraf ettin işte. :) Şimdi lütfen lafı dolandırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt