36. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10881521_10152534855893021_8545336545457020829_n.jpg

Linkin Park ne yahu. Lise dönemi şarkıcısı bunlar, o zamanlar bizde dinlerdik de şimdi heavy, metal ve daha özgün şeyler çok daha cazip geliyor.

Dün gönderdiğim şarkı , iki şarkının mix'iydi yani sadece Linkin Park'ın değildi. Tabii burda bütün renktaşlarımızın müzik zevkine saygı duyuyorum ama bir kez daha dinlemeniz gerekiyor. Belki de playlist kurbanı oldu :/

:D:o:oley::red::asd22::dance::)

Anladınız siz beyler. :D

Alpay bu Eurovision bağımlılık yaptı sende :D

Can sıkıntısı usta, ne yapalım.

Dertleri tesbih yaptık müzik ile rahatlıyoruz.

Çalışırken fonda sürekli müzik açık olunca bir yerden sonra bağımlılık yapıyor haliyle. :D

Aynen. Ben de işyerinde sürekli müzik eşliğinde çalışıyorum. Motive ediyor beni :)

Üniversite'de de proje ödevlerini bu şekilde yapıyorduk. Yaptığın işi daha bir keyifli hale getiriyor. Müzik olmazsa olmazımdır.

Geçen yarışmaya katılmadım. Şarkımı bu güne sakladım. Bir yarışma bekliyoruz artık :)

37.sinde zafer benim, hiç ümitlenme Alpay.

Fena şike yapacağım eski günlerdeki gibi :D

37.sinde zafer benim, hiç ümitlenme Alpay.

Fena şike yapacağım eski günlerdeki gibi :D

Olum dur ortalık karışık. Seni bir sonrakine yaparız. Uyuyamıyorum lan 2 gecedir, ne umutlandırdın beni var ya 5.şampiyonluk temalı Ö.M 'ın ile o gün.. :D

Yere çakıldık resmen.

Emrah Yıldırım

Yakışır sana yakışır sana 37 yakışır sana.

5. şampiyonluk için, yapsan bir kıyak

Bizim için 3-5 sakal atsana. :D

Daha yeni yarışma yapıldı ama, Emrah'ın Eurovision'larının tadı bir başkadır tabi.

Yalnız bir şey farkettim müzik cahili olup çok daha az şarkı dinlediğim zamanlar daha başarılıydım ben bu yarışmada. :D

Son 2 yarışma dışında genelde hep daha az bilindik şarkılar ile girip istediğimi alamadım. Çok bilindik iş yapar dediklerimiz de hayal kırıklığı yaşattı.

Dinlemem dediğim müziklerden bile zevk almaya başladıkça yarışma performansı da düşüyor demek ki.

Akşama olacak dimi yarışma? O'na göre ayarlayalım işlerimizi.

Bir daha ki yarışmaya katılırsam Domuz gribi ol ile katılıcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt