#36 Marcelo Saracchi

Yanılıyorsun futbol oynadıysan bilirsin Ben 39 yaşındayım üç ay yatıp halı sahaya çıktığımda topu ayağımın altından kaçırıyorum
adam yanımdan geçip gidiyor tutmak zorunda kalıyorum çalımı yedimmi tekme sallıyorum
Futbolda fiziken hazır değilsen oynayamazsın maalesef hele hele profesyenel futbolda hiç oynayamazsın
Açalım adam leipzig den ilk geldiğinde arenadaki ilk maça bakalım
En az 6-7 kere bindirdi son çizgiye inip orta attı birde asist yaptı
Defanstada hiç sırıtmadı oh be sol bek dedik? Aynı adam 6 ay geçti de noldu zeka geriliğinemi girdi.
Hayır Fatih Terimin idmanı ile avurpalının idmanı aynı değli adamlar köpek gibi kondisyon yüklüyor
İdmanda Ayak tenisi yok koşmak var Fernandonun sevillada tek bir maçını izle sonra gel konuşalım
Burdaki ağır hantal fernando gitmiş atik hızlı kararlı fernando gelmiş bunlar tesadüf değil avrupa idman sistemini
bizim fosil hocalarımız uygulamıyor genelde genç hocaların takım kondisyonları daha iyi
gördük Trabzon hüseyin hoca rize ünal hoca başakşehir okan hoca bunlar yeniliğe açık öğreniyor uyguluyor. Futbolcu kendine bakacak. TR'ye gelen adamlar 2 ay gecmedenn
Bu kadar basit
Zeka sahibi adam o penaltıyı yaptırmaz. Penaltıdan ziyade herifin saçma sapan hareketleri var.

Fernando olayını da daha önce yazdım zaten. Hatta aynen sunu yazdım " Sevilla'ya giderse eşek gibi çalışmak zorunda, ama bizde herif kendine bakmıyor ve bakmayacak da. Postalamak en mantıklısı "

İdmanlar bir yere kadar. TR'ye gelen herif anında salıyor.

Avrupa'daki idman kalitesi ile bizimki ayni değil. Bu bir gerçek.
Saracchi ilk birkaç maç göz boyadı. Bundesliga nitrosu bitince ne kadar yetenek fukarasi bi adam olduğu ortaya çıktı.

Zaten yeteneklerini bir kenara bırakıyorum. Herif 3 IQ filan. Bunu da kimseyle tartismam. Ben de hali saha oynuyorum bazen. Ama tutup da çalım yedim diye kimseye tekme atmadim şimdiye kadar.

Bir daha savunma yapmasını bilmeyen bek almayın bu takıma
.
_cebc5_v.webp

Allahın çomarı ... Allahtan kiralık... savunma oyuncusu savunma yapmayı bilmiyor..

Belki de bu salak yüzünden şampiyonluktan olduk

Faul aldiktan sonra ayagini rakibe dolayip takla falan atmisti birara. Sonra herseyden bihaber mis gibi ellerini açıp gariban çocuğu muamelesi yapip hakeme bakiyordu. O anda demistim zaten 'bu oyuncu ne ayak lan' diye. Aradan 3 ay geçti. Hala ayni yerdeyim.

Zeka sahibi adam o penaltıyı yaptırmaz. Penaltıdan ziyade herifin saçma sapan hareketleri var.

Fernando olayını da daha önce yazdım zaten. Hatta aynen sunu yazdım " Sevilla'ya giderse eşek gibi çalışmak zorunda, ama bizde herif kendine bakmıyor ve bakmayacak da. Postalamak en mantıklısı "

İdmanlar bir yere kadar. TR'ye gelen herif anında salıyor.

Avrupa'daki idman kalitesi ile bizimki ayni değil. Bu bir gerçek.
Saracchi ilk birkaç maç göz boyadı. Bundesliga nitrosu bitince ne kadar yetenek fukarasi bi adam olduğu ortaya çıktı.

Zaten yeteneklerini bir kenara bırakıyorum. Herif 3 IQ filan. Bunu da kimseyle tartismam. Ben de hali saha oynuyorum bazen. Ama tutup da çalım yedim diye kimseye tekme atmadim şimdiye kadar.
Vücut gitmeyince oksijen zehirlenmesi yaşadığında inan herşey oluyor.Oyuncunun salmamasıda teknik heyetin problemi banane parasını alıyorsa oynayacak

bunun için kesinlikle kontenjan heba edilmemeli. transfer yapamıyorsak da emre taşdemir bile bundan kat kat daha iyi, idare eder en azından

saracchinin simdi paylastigina baktim da.. harbiden pazar günü aleyhimize penalti verilen posisyon 1 e1 bugünde vardi devam denildi

fazla gidiliyor üstüne burada. kafa normalde de kırık gibi kendisinin toyluğundan dolayı da olabilir bi dengesizliği var fakat son maçta tüm oyuncular hatta maalesef hoca da normal değildi. hastalık sadece bizimkileri vuruyormuş gibi büyük bi korku var gözüküyor.
onun dışında 2. yarı onyekuru ile birlikte gelip takım oyununa kattıklarını da unutmamak gerek.

Saracchi ve Mariano kadrodaysa tamamen ofansif ve sürekli kanatlardan bindirme yapan bir takım olmalısın.

Bu eleştirdiğiniz adamlar, o tip futbol oynayabilsek Türkiye Ligi’nde parıldarlar. Defansif ve sürekli yana, geriye oynatırsan rezil olurlar.

Asıl suç bunlarda değil, bu tip oyuncular alıp sürekli yana ve geriye top oynatan Fatih Terim’de.

Terim 96-00 sezonu gibi oynatsa bu iki adama minimum 10 üzerinden 7.5 veririz.

Umarım seneye o futbola geri döner.

bizim ülkedeki bu rüzgara göre değişen yorumlar harbi sinir bozucu. İlk 2-3 maç millet neler neler diyordu, şimdi neler diyor..

Tamam fikirler değişir de, bu kadar 180 derece değişmez kardeşim. O zaman über kaliteliydi de, bir anda mı amatör seviye oldu.

Kötüydü de, yetersiz de böyle suyunu çıkartır gibi abartma. Geçen sene ligin son 6-7 maçına kadar Onyekuru'ya denmedik bırakılmadı ama bu sene dönsün diye herkes yalvardı.

Elbette eksikleri olabilir ama daha 21 yaşında bu adam. Leipzig'de yeterince oynamadı. Biraz sabredelim, yok etmeyelim.

Carole geldiğinde millet Alex Telles'ten 2-3 kat iyi diyordu.. Noldu sonra?

Sene sonu sözleşmesini feshedip bedavaya novak ı kapmalıyız standardı belli bir oyuncu novak ama sarachi öyle degil istikrarsız bazı maçlar iyi maçı maçlar kötü

Nagatomo bundan iyiydi. Doğruya doğru. İtin bi tarafına sokup sokup çıkardık Nagatomo'yu ama en azından herif defansta açık vermiyordu.

Geri
Üst Alt