Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Zeka sahibi adam o penaltıyı yaptırmaz. Penaltıdan ziyade herifin saçma sapan hareketleri var.Yanılıyorsun futbol oynadıysan bilirsin Ben 39 yaşındayım üç ay yatıp halı sahaya çıktığımda topu ayağımın altından kaçırıyorum
adam yanımdan geçip gidiyor tutmak zorunda kalıyorum çalımı yedimmi tekme sallıyorum
Futbolda fiziken hazır değilsen oynayamazsın maalesef hele hele profesyenel futbolda hiç oynayamazsın
Açalım adam leipzig den ilk geldiğinde arenadaki ilk maça bakalım
En az 6-7 kere bindirdi son çizgiye inip orta attı birde asist yaptı
Defanstada hiç sırıtmadı oh be sol bek dedik? Aynı adam 6 ay geçti de noldu zeka geriliğinemi girdi.
Hayır Fatih Terimin idmanı ile avurpalının idmanı aynı değli adamlar köpek gibi kondisyon yüklüyor
İdmanda Ayak tenisi yok koşmak var Fernandonun sevillada tek bir maçını izle sonra gel konuşalım
Burdaki ağır hantal fernando gitmiş atik hızlı kararlı fernando gelmiş bunlar tesadüf değil avrupa idman sistemini
bizim fosil hocalarımız uygulamıyor genelde genç hocaların takım kondisyonları daha iyi
gördük Trabzon hüseyin hoca rize ünal hoca başakşehir okan hoca bunlar yeniliğe açık öğreniyor uyguluyor. Futbolcu kendine bakacak. TR'ye gelen adamlar 2 ay gecmedenn
Bu kadar basit
Fernando olayını da daha önce yazdım zaten. Hatta aynen sunu yazdım " Sevilla'ya giderse eşek gibi çalışmak zorunda, ama bizde herif kendine bakmıyor ve bakmayacak da. Postalamak en mantıklısı "
İdmanlar bir yere kadar. TR'ye gelen herif anında salıyor.
Avrupa'daki idman kalitesi ile bizimki ayni değil. Bu bir gerçek.
Saracchi ilk birkaç maç göz boyadı. Bundesliga nitrosu bitince ne kadar yetenek fukarasi bi adam olduğu ortaya çıktı.
Zaten yeteneklerini bir kenara bırakıyorum. Herif 3 IQ filan. Bunu da kimseyle tartismam. Ben de hali saha oynuyorum bazen. Ama tutup da çalım yedim diye kimseye tekme atmadim şimdiye kadar.