#36 Marcelo Saracchi

Bu sakatlanıyor.

Taşdemir ilk maçınds kötü oynuyor keşke bu gelse deniyor.

Sonra bu iyi oynamaya başlıyor ama sakatlanıyor.

Sarachi dönüyor ilk maçlarda kötü oynuyor keşke bu dönse dönüyor.

Son ayları inceleyin süreç sürekli aynı.

Ne garip adamlarsınız yav

Bu adamın kariyeri biter beş para da etmez buna güvenilip yola mı çıkılır ? Bekliyorsun ve biliyorsun ki sakatlanacak yolu açık olsun

Ne Saraççi ne Taşdemir. İkisi de bize göre değil. Saraççi'ye güven olmuyor, çok sakatlanıyor, kötü oynaması da bundan diye düşünüyorum. Oraya çok iyi bir adam ya da potansiyeli olan bir bek almamız şart sene sonu.

Zamanında Emre Kılınç'ın orta sahada olmadığı maçlar için de söylemiştim şimdi de aynısını Saracchi için söylüyorum belki Saracchi öyle raket gibi sol ayağı olan bir bek olmayabilir ama sol kulvardaki varlığının ne kadar önemli olduğunu bu maçta bir kere daha gördük

Marcao topu aldığı zaman ezbere pas kanalı olarak Saracchi'yi görüyordu geriden topla çıkmamızda en sık kullandığımız kanal buydu şimdi Taşdemir veya Ömer o işi yapmaya çalışmadı bile

Onyekuru da kesinlikle bu tipte bir oyuncu değil daha çok forvet tipinde bir oyuncu olduğu için arkasında oynayan Saracchi gibi kulvarı boylu boyunca kullanan eneri küpü bir oyuncunun varlığının önemini daha iyi anladık

Fb maçında çok iyi oynadı.Fanteziye girmektense saracchi ile devam etmeyi doğru buluyorum.Sakatlık bizim kulüpte sürekli bir sorun zaten

Linderoth gibi kariyeri boyunca neredeyse sakatlık yaşamamış bir adam topa vurmadan gitti bizden düşünün artık

Abi yine 1 adam yok bu arkadaş. Kaç oldu bu ya

Sürekli sakatlık, hadi kısa olsa neyse. Her sakatlandığıda uzun sürüyor

Ne yazık ki seneye bizle olmaması lazım

Transfer döneminde asıl alınması gereken adam sol bekmiş bu ne arkadaş yap boz gibi bir adam çıktı bu ...

maçtan önce açma germe yaparken iyi açıp geremiyo heralde sakatlık bölgesini maçtada aniden oraya yük binince,yada ters hareket yapınca sakatlanıyo

müzmin değil bu dediğim gibiyse, iyice yalama olmadan orasını güçlendirmeli,topçuları ip gibi lastik gibi bişeyle belden bağlıyolarya dayanıklılık için, bununda sol ayağına öyle bişey lazım

aklımada başka bi çözüm gelmedi

İçin kan ağlasa da sene sonu

images (66).webp

Sakatlığı büyük soru işareti
Yıl sonu devam edilmemeli artık herkes emin oldu bundan herhalde

Acaba bu Yener dayida mi bi sorun var adamlari dogru durust tedavi edemiyor.

Cok sevdigim biri mucadeleden asla kacmiyor ve iyide oynuyor ah su sakatliklar olmassa

Geri
Üst Alt