#36 Marcelo Saracchi

Sürekli sakatlandığı için ya 1 sezon daha kiralamak gerekiyor ya da ucuza almak gerekiyor. Çok para gömmeye gerek yok

Bize gelmeden 2,5 senede 11 mac kacirmis. 2 taneside hastaymis diye. Bizde 1 sene 1 ay icinde 14 mac kacirdi ve 1-2 tane daha kaciracak herhalde.

Adam bize gelmeden kronik sakat denilecek birsey yok sanki. Tabi Leipzigde fazla oynamadi ve belki ondan fazla mac kacirmamistir da, ama bizde bu kadar sakatlanmasi ya fazla mac yapma yükünü kaldiramiyor anlamina geliyor. Belki antrenmanlardan da olabilir bu sorun.

Ort 3 hafta sürse dönmesi fb maçından beri 2 hafta geçti

erzurum maçınıda kaçırsa sonraki maçta dönmeli

Saracchi ve Feghouli bizim için cidden kıymetli oyuncular umarım sezon sonuna kadar bir daha sakatlanmazlar. Erzurum maçında ikiside kadroda olmalı tam kadro olmamızı istiyorum artık.

Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur?
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor
Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun

Takimin cok önemli bir parcasi, kendisini aylar önce sosyal medyada Tasdemir ile kiyaslayanlar büyük gaflet icinde. Iyi bir futbolcu, tek eksigi sürekli sakatlanmasi.

Bazi detaylar vardir önemsiz görünür, ama bir okadar önemlidir. Sarrachi dogru pozisyon alip, su topun efecana gelmesine asla müsade etmezdi, efecanin pasi sonrasi Marcao penalti yaptiriyor.

Sarrachi bu pozisyonda topu kesip, hemen topu dikine oyuna sokar, lehimize yeniden bir atak baslatirdi.

Son düzenleme:
Takimin cok önemli bir parcasi, kendisini aylar önce sosyal medyada Tasdemir ile kiyaslayanlar büyük gaflet icinde. Iyi bir futbolcu, tek eksigi sürekli sakatlanmasi.

Bazi detaylar vardir önemsiz görünür, ama bir okadar önemlidir. Sarrachi dogru pozisyon alip, su topun efecana gelmesine asla müsade etmezdi, efecanin pasi sonrasi Marcao penalti yaptiriyor.

Sarrachi bu pozisyonda topu kesip, hemen topu dikine oyuna sokar, lehimize yeniden bir atak baslatirdi.

Birincisi tarzları benzer. İkincisi Taşdemir o zamanlar daha iyiydi. Çünkü Saracchi sakatlıktan dönmüştü ya da sakattı emin değilim ve Saracchi sakatlandığı zaman en az 2 hafta sakat kalır. Sakatlıktan döndükten sonraki 2 hafta da saç baş yoldurur. Sonra kendine gelir ve 2 hafta mükemmel oynar ve ardından yine sakatlanıp 2 hafta sakatlanır. Böyle bir kısır döngüde adam.

Son düzenleme:
Baskı yesek bile Saracchi olduğunda o topu çıkarabiliyorduk geriden. Hem Linnes hem Saracchi dar alanda topla oynayabilen adamlar. En geride bunu yapamayınca çorap söküğü gibi geriye kalan çoğu şeyi yapamıyor takım. Son maçtaki baskıyı kıramıyor mesela.

Erzurum maçında kadroda olabilir ama oynamamalı, sonraki maça yetişmeli zira kalan 13 maçta kendisinden 13*90 şeklinde yararlanmamız gerekiyor, dinlendirme lüksümüz pek yok.

İsteyen istediği kadar bok atsın, bu herif ne zaman sakatlansa ciddi sorun yaşıyoruz sene başında da aynısı oldu, topla dikine gidişleri ve keza geçiş hücumlarındaki alan kapayışları çok faydalı oluyor.

Sadece Konya maçında çok kötüydü ki o maçın bence asıl sorumlusu Luyi değil de Sarachiydi.

Erzurum maçında kadroda olabilir ama oynamamalı, sonraki maça yetişmeli zira kalan 13 maçta kendisinden 13*90 şeklinde yararlanmamız gerekiyor, dinlendirme lüksümüz pek yok.

İsteyen istediği kadar bok atsın, bu herif ne zaman sakatlansa ciddi sorun yaşıyoruz sene başında da aynısı oldu, topla dikine gidişleri ve keza geçiş hücumlarındaki alan kapayışları çok faydalı oluyor.

Sadece Konya maçında çok kötüydü ki o maçın bence asıl sorumlusu Luyi değil de Sarachiydi.
Sol bekte linnes oynarsa bu kadar sıkıntı yaşamazdık bence he yine yaşardık ama oyun bu kadar kilitlenmezdi.

Ömer ayağına gelen her topu soluyla korner çizgisine taşıyo topu en sonunda ya içeri karavana kesiyo yada outa falan çıkıyo top bu geçen Alanya maçı çok etkiledi oyunumuzu.Linnes en azından pas oyununu daha iyi oynuyo ve defansı daha iyi yapacak bişe yok kötünün iyisine razı olacaz.

Üst düzey tempo yapınca sakatlanıyor genelde; bi de zemin vs. bozuk. Önceden sahaya atmaya hiç gerek yok

Geri
Üst Alt