#36 Marcelo Saracchi

Biz de ne oynayacağını bakarım, hoşgeldin. Geçmişi büyük topcular gelip performans göstermeden gittiği çok oldu.

ENYRzYCWwAEmd6F

nagadan sonra kötü olması çok zor, hayırlı olsun

Telles gittikten sonra bir daha Sol Ayaklı ve orta kesip, sıfıra inen sol bekimiz olmamıştı. Güneş gibi doğacaksınız sol tarafa Onyekuru ile birlikte..
Tekrar hoşgeldin Yeni Jordi Alba, Marcelo Saracchi..

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suanki sol beklerden kötü olmasi imkansiz oldu icin takim bek konusunda level atlamistir. Sol bek saracchi sol acik henry. Bu demek oluyorki sag kanati mecbur olmadikca kullanmiyacagiz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duygusal adam diyorlar. Almanya'da tutunamaması normal. Bizde aradığı ortamı bulduğu zaman, harikalar yaratabilir. Ha kendisini izledim mi? Hayır. Ama Leipzig'in boş adama 12 Milyon Euro para verip alacağına ihtimal vermiyorum. Belli ki çocukta bir potansiyel var. Ama mental açıdan sıkıntılar yaşıyor.

Hayırlı olsun hoş geldin:hat:

sent via GSC

Boy 1.72 Solak ve tempolu diyorlar.. Çok bir beklentim yok nagatomo çıtayı o kadar düşürttü ki ortalama oynasa yeter

normalde videolarda adamlar beğenilir bu adamı hiç beğenmedim. küçük enişte gibi saldıran kafasız sol bek havası var. hayırlısı bakalım

Geri
Üst Alt