#36 Marcelo Saracchi

ilk duyumlar geldiginde dedigim cikti. defansif anlamda budur iste

Yeteneklerini filan geçtim. Bu herif düpedüz yav. Hakaret filan etmiyorum. Olanı söylüyorum. Ortalama bir zekaya sahip bir insan bu hareketleri yapmaz.
Kıçına teneke bağladığımız Nagatomo bile bu heriften iyiydi. Seneye kesinlikle bizimle olmamalı...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlar iki kere kLeye geldi bu iki gol hediye etti tamamen bunun sucu diyemem ama cok hatasi var bugun

iyi bir adam değil ama bugün olduğu kadar da kötü değil bence.

bugün ekstra kötüydü, her zaman böyle olmaz. seneye sol beki idare edebileceğini düşünüyorum.

bana göre en büyük falsosu ikili mücadelelerde rakiplerine karşı üstünlük kuramayınca sertlik yaparak kolay faul alması. bunlar rakip takıma duran top şansı olarak geri dönüyor ki sarı, kırmızı kart olasılığı da cabası. bunu mutlaka düzeltmesi lazım.

1 tane dogru hareketi yok dk 30 cikmaliydi. Ustune penalti yaptirip bizi bitirdi. Pandemi boyunca yatmis

Gereksiz bir penalti yaptırıyor. Üstüne penaltı kullanırken pozısyonu oylece ızlıyor. Yerinden oynamıyo bıle. Takıp etse skoda dan önce yetişecek.

japonu yiyim ya bu topçu mu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugünkü maçta tarık çamdaldan esintiler sundu. Bu çocuk bu kadar amatör değildi, ne oldu buna...

iyi bir adam değil ama bugün olduğu kadar da kötü değil bence.

bugün ekstra kötüydü, her zaman böyle olmaz. seneye sol beki idare edebileceğini düşünüyorum.

bana göre en büyük falsosu ikili mücadelelerde rakiplerine karşı üstünlük kuramayınca sertlik yaparak kolay faul alması. bunlar rakip takıma duran top şansı olarak geri dönüyor ki sarı, kırmızı kart olasılığı da cabası. bunu mutlaka düzeltmesi lazım.

Guney amerikalıların istisnalar hariç alayı disiplinsiz.Bizim takımda Guney amerikalı Afrika ve Arap koalisyonu olunca durum ortaya çıktı.

İlk geldiğinde bu kadar kötü değildi bu eleman.Salmış buda diğerleri gibi.

İlk geldiği zaman ile şu an arasında çok büyük fark var. Bize gelene ne oluyorsa anlamıyorum. Bence teknik sıkıntılar mevcut gelen hep geriye gidiyor

Ilk geldiginde neydi ki iyiydi falan diyonuz. Az bucuk surati ile rakiplerin henuz tanimamis olmasindan istifade etmis yetersizin teki. Orta yapmasini bilmez, nerede duracagini bilmez. Yapismis cizgiye oyle asagi yukari anlamsizca kosturuyor. Hasan Ali bile bundan uc kat iyi. Bunu da, Seri'yi de gonder gitsin.

Bu kadar mal nasıl olunur örneğini akşam çok güzel verdi. Penaltı öncesi ceza sahasına girmeden salakça çalımı yedin, ne hal etmeye arkadan tekme vurursun adama gerizekalı. ve bu hareketleri aşağı yukarı ceza sahası içerisi dışarısı her yerde yapıyor bu salak. Leipzig bedavaya göndermemiş bunu.

Yeteneklerini filan geçtim. Bu herif düpedüz gerizekalı yav. Hakaret filan etmiyorum. Olanı söylüyorum. Ortalama bir zekaya sahip bir insan bu hareketleri yapmaz.
Kıçına teneke bağladığımız Nagatomo bile bu heriften iyiydi. Seneye kesinlikle bizimle olmamalı...
Yanılıyorsun futbol oynadıysan bilirsin Ben 39 yaşındayım üç ay yatıp halı sahaya çıktığımda topu ayağımın altından kaçırıyorum
adam yanımdan geçip gidiyor tutmak zorunda kalıyorum çalımı yedimmi tekme sallıyorum
Futbolda fiziken hazır değilsen oynayamazsın maalesef hele hele profesyenel futbolda hiç oynayamazsın
Açalım adam leipzig den ilk geldiğinde arenadaki ilk maça bakalım
En az 6-7 kere bindirdi son çizgiye inip orta attı birde asist yaptı
Defanstada hiç sırıtmadı oh be sol bek dedik? Aynı adam 6 ay geçti de noldu zeka geriliğinemi girdi.
Hayır Fatih Terimin idmanı ile avurpalının idmanı aynı değli adamlar köpek gibi kondisyon yüklüyor
İdmanda Ayak tenisi yok koşmak var Fernandonun sevillada tek bir maçını izle sonra gel konuşalım
Burdaki ağır hantal fernando gitmiş atik hızlı kararlı fernando gelmiş bunlar tesadüf değil avrupa idman sistemini
bizim fosil hocalarımız uygulamıyor genelde genç hocaların takım kondisyonları daha iyi
gördük Trabzon hüseyin hoca rize ünal hoca başakşehir okan hoca bunlar yeniliğe açık öğreniyor uyguluyor.
Bu kadar basit

Geri
Üst Alt