Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma renktaş evet sangareydi çoğunuz begenmissiniz evet kötü oynamadı ama bana hiç güven vermiyor topu çok savruk sürüyor bir bek hızlı olmalı diğer bek oyun kurucu olmalı alioski gelirse burda kral olurSangare değil miydi? Maçın başında zorladı biraz evet. Adamların tek taktiği oydu zaten.
O zaman fazla zorlamaya gerek yok4m euroya vermezler ya çok çok zor. belki bir daha kiralayabilirler bize veya bundesliga'dan bir kulübe.
Sağ kanat performansı çok eleştirmeye değer değil Onyekuru'nun hani karşısında sol bek oynamasa bile etkinliği yarı yarıya düşer ama 6 pastan kaçırdığı vuruş bence akıllıca bir vuruştu doğrudan Altay'ın bacaklarının arasından göndermeyi düşündü ama çok çok hafif vurdu Altay'ın yatıp kurtarmaya vakti olducanere karşı da pek bişi yapamadı hanry
yine 6 pastan kaçırdığı posyon soldayken oldu
Sangareye bak hele
Türkiyenin en iyi bek oyuncusu degilmi bu![]()
Doğru mu acaba Alioski meselesi ? bonservissiz gelirse güzel transfer aslında EPL'den geliyor 10 numara oynayabilecek tekniği olan sol bekte sırıtmayacak kadar pozisyon bilgisi olan bir adam STSL'de fark koyar ortayaSağda Yedlin ve geri dönerse Omar varken sola Alioski gibi daha çok tekniğiyle öne çıkan bir isim düşünülebilir. Saracchi sağlıklı oldukça çok iyi performanslar çıkardı ama sakatlanma sıklığı soru işareti.
Doğru mu acaba Alioski meselesi ? bonservissiz gelirse güzel transfer aslında EPL'den geliyor 10 numara oynayabilecek tekniği olan sol bekte sırıtmayacak kadar pozisyon bilgisi olan bir adam STSL'de fark koyar ortaya
Yani reis Yedlin üst seviyede oynarsa bu ligin gördüğü en atletik bek oyuncusu olabilir o depar'a kalktığı zaman kameramanlar bile zor yakalar dediğin gibi diğer bek oyuncusu bu tipte teknik ayaklarına hakim bir oyuncu olursa zaten STSL şartlarında maçlara 1-0 önde başlarsınİddia olarak gördüm ama çok mantıklı geldi. Bir bekin Riera veya Mariano tipinde olması büyük lüks oluyor.
Eksikleri var ama bizim seviyemiz için bence çok iyi adam. Pas oyununa uygun, tempolu. Dün sakatlandıktan sonra orta açtığı pozisyonu görmüşsündür, surat ifadesini. Aidiyet de fazlasıyla var. Sakatlık sorun tabii o konuda bir şey diyemiyorum güvenip yola çıkılmaz gibi duruyor.Harbiden çok mu beğeniyorsun?
Bizden önce 10 gün üstü sakatlığı yok adamın yav ne alakaSakatlık sorunu olmasa bize düşmezdi
Kene gibi adam yapıştımı bırakmıyo yaşı,oyun tarzı,ofansı,defansı,ayağı iyi eksiklikleri var tabi
bi yandan tutmalıyız en kötü kiralık olarak bizle mayası tuttu diyorum bi yandanda sakatlık sorunu var almamak lazım diyorum bugda bıraktı beni
sene sonu alioski ve moreno isimleri dönüyo ya ikisiyle anlaştık 2 beleş kaliteli 2 yabancı oyuncuyla o bölgeyi sağlama alıcaz yada birini alıp yine saracchiyide alıp 2 yabancı solbekle o bölgeyi kapatıcaz.
omar dönecekse yedlinde var 2 bunlar,2 solbek,muslera,marcao,yanına as yabancı stoper be 1 tane rotasyon için yabancı stoper(beleş caulker yada donkla uzatılır) totalde 8 yabancıyı defansa kullanmış oluyoruz
Bize düşmesinin sebebi sadece sakatlık olabilitesi değil tabiki gelişmeside gerektiği içinBizden önce 10 gün üstü sakatlığı yok adamın yav ne alaka
Tamam da sakatlık sorunu olmass bize düşmez demişsin.Bize düşmesinin sebebi sadece sakatlık olabilitesi değil tabiki gelişmeside gerektiği için
bilemiyorum kerim emreyle saracchi oynuyoken bazı pozisyonlar aha gittiler diyorum o güveni veremiyolar taraftara her an gazi olacaklarmış gibi
almazsakta fb bjk yazılır buna rakiplere gitsinde istemem öyle bi oyuncu