#36 Marcelo Saracchi

Sağda Yedlin ve geri dönerse Omar varken sola Alioski gibi daha çok tekniğiyle öne çıkan bir isim düşünülebilir. Saracchi sağlıklı oldukça çok iyi performanslar çıkardı ama sakatlanma sıklığı soru işareti.

canere karşı da pek bişi yapamadı hanry
yine 6 pastan kaçırdığı posyon soldayken oldu
Sağ kanat performansı çok eleştirmeye değer değil Onyekuru'nun hani karşısında sol bek oynamasa bile etkinliği yarı yarıya düşer ama 6 pastan kaçırdığı vuruş bence akıllıca bir vuruştu doğrudan Altay'ın bacaklarının arasından göndermeyi düşündü ama çok çok hafif vurdu Altay'ın yatıp kurtarmaya vakti oldu

Sağda Yedlin ve geri dönerse Omar varken sola Alioski gibi daha çok tekniğiyle öne çıkan bir isim düşünülebilir. Saracchi sağlıklı oldukça çok iyi performanslar çıkardı ama sakatlanma sıklığı soru işareti.
Doğru mu acaba Alioski meselesi ? bonservissiz gelirse güzel transfer aslında EPL'den geliyor 10 numara oynayabilecek tekniği olan sol bekte sırıtmayacak kadar pozisyon bilgisi olan bir adam STSL'de fark koyar ortaya

Doğru mu acaba Alioski meselesi ? bonservissiz gelirse güzel transfer aslında EPL'den geliyor 10 numara oynayabilecek tekniği olan sol bekte sırıtmayacak kadar pozisyon bilgisi olan bir adam STSL'de fark koyar ortaya

İddia olarak gördüm ama çok mantıklı geldi. Bir bekin Riera veya Mariano tipinde olması büyük lüks oluyor.

İddia olarak gördüm ama çok mantıklı geldi. Bir bekin Riera veya Mariano tipinde olması büyük lüks oluyor.
Yani reis Yedlin üst seviyede oynarsa bu ligin gördüğü en atletik bek oyuncusu olabilir o depar'a kalktığı zaman kameramanlar bile zor yakalar dediğin gibi diğer bek oyuncusu bu tipte teknik ayaklarına hakim bir oyuncu olursa zaten STSL şartlarında maçlara 1-0 önde başlarsın

Harbiden çok mu beğeniyorsun?
Eksikleri var ama bizim seviyemiz için bence çok iyi adam. Pas oyununa uygun, tempolu. Dün sakatlandıktan sonra orta açtığı pozisyonu görmüşsündür, surat ifadesini. Aidiyet de fazlasıyla var. Sakatlık sorun tabii o konuda bir şey diyemiyorum güvenip yola çıkılmaz gibi duruyor.

cogu kiralik oyuncularin aidiyet duygusunu sorgulayabiliriz ama bu adam sakatlanmasina ragmen orta yapti. helal olsun valla

Bu adamın sakatlanma durumu çok sıkıntılı. Bir de sakatlık dönüşü kendini bulması uzun sürüyor. Kendini bulunca 2-3 hafta çok iyi oynuyor. Ardından yine sakatlanıyor ve döngü halinde yaşanıyor sürekli bu olay.

Saracci uygun rakamlara kadroya katılabilirse alınmalı, mücadeleden kaçmıyor, bindirmeleri güzel, geldiğinde daha gollük paslar atabiliyordu, geliştirebilir. Defansif anlam da çok çalışırsa çok faydalı olur.

Sakatlık sorunu olmasa bize düşmezdi
Kene gibi adam yapıştımı bırakmıyo yaşı,oyun tarzı,ofansı,defansı,ayağı iyi eksiklikleri var tabi

bi yandan tutmalıyız en kötü kiralık olarak bizle mayası tuttu diyorum bi yandanda sakatlık sorunu var almamak lazım diyorum bugda bıraktı beni

sene sonu alioski ve moreno isimleri dönüyo ya ikisiyle anlaştık 2 beleş kaliteli 2 yabancı oyuncuyla o bölgeyi sağlama alıcaz yada birini alıp yine saracchiyide alıp 2 yabancı solbekle o bölgeyi kapatıcaz.

omar dönecekse yedlinde var 2 bunlar,2 solbek,muslera,marcao,yanına as yabancı stoper ve 1 tane rotasyon için yabancı stoper(beleş caulker yada donkla uzatılır) totalde 8 yabancıyı defansa kullanmış oluyoruz

Sakatlık sorunu olmasa bize düşmezdi
Kene gibi adam yapıştımı bırakmıyo yaşı,oyun tarzı,ofansı,defansı,ayağı iyi eksiklikleri var tabi

bi yandan tutmalıyız en kötü kiralık olarak bizle mayası tuttu diyorum bi yandanda sakatlık sorunu var almamak lazım diyorum bugda bıraktı beni

sene sonu alioski ve moreno isimleri dönüyo ya ikisiyle anlaştık 2 beleş kaliteli 2 yabancı oyuncuyla o bölgeyi sağlama alıcaz yada birini alıp yine saracchiyide alıp 2 yabancı solbekle o bölgeyi kapatıcaz.

omar dönecekse yedlinde var 2 bunlar,2 solbek,muslera,marcao,yanına as yabancı stoper be 1 tane rotasyon için yabancı stoper(beleş caulker yada donkla uzatılır) totalde 8 yabancıyı defansa kullanmış oluyoruz
Bizden önce 10 gün üstü sakatlığı yok adamın yav ne alaka

Bizden önce 10 gün üstü sakatlığı yok adamın yav ne alaka
Bize düşmesinin sebebi sadece sakatlık olabilitesi değil tabiki gelişmeside gerektiği için

bilemiyorum kerim emreyle saracchi oynuyoken bazı pozisyonlar aha gittiler diyorum o güveni veremiyolar taraftara her an gazi olacaklarmış gibi

almazsakta fb bjk yazılır buna rakiplere gitsinde istemem öyle bi oyuncu

kimse de cikip sormuyor bu adamlar niye hep ayni sakatligi yasiyor diye
feguli de gecen yine aynisindan gitti
hemen hemen her oyuncumuz ayni sakatliktan gidiyor
teknik heyette büyük sikinti var

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bize düşmesinin sebebi sadece sakatlık olabilitesi değil tabiki gelişmeside gerektiği için

bilemiyorum kerim emreyle saracchi oynuyoken bazı pozisyonlar aha gittiler diyorum o güveni veremiyolar taraftara her an gazi olacaklarmış gibi

almazsakta fb bjk yazılır buna rakiplere gitsinde istemem öyle bi oyuncu
Tamam da sakatlık sorunu olmass bize düşmez demişsin.

Adam sol açıktı, beke evrilmiş. Yerine de Angelino geldiğinden gelişimi için kiralandı.

12 m euro verip aldı Leipzig zaten, alırken beklentileri yüksekti.

Sakatlığı umarım geçen seferki kadar uzun süreli olmaz. 3 hafta 1 ay falan sıkıntı olur. Çünkü Linnes de yok ve Emre Taşdemir ile Saracchi'nin sakatlık riski neredeyse aynı.

Geri
Üst Alt