#36 Marcelo Saracchi

Ön libero eksikliği yüzünden defanstakiler mallaşıyor da asıl sorun hücumdaki son paslarda y.kürek işler yapmasıydı bugün bence.

bu herifin ortalarla ilgili sorunu var top diabateye geldi gelecek önünden kaçtı. manyakmıdır nedir. hatay maçında da topun nerden geçeceğini anlamadı fln

Orta açma konusunda yeni Sabri olma yolunda hızla ilerliyor. İlk yarıda bomboş durumdayken açtığı orta kuşlara tehdit unsuru oluşturdu resmen

Hic begenmiyorum acikcasi

Abartiyor olabilirim belki Ama Lato da en az bunun kadar oynuyordu mesela

İlk geldiğinde rastgele topu şişirmek yerine yerden net paslar veriyordu bu da iyice uyum sağladı takıma.. çok ayarsız bir herif çok iyi oynarken devamlı sakatlaniyordu kötü oynarken bir halt olmuyor ilginç. Sene sonuna kadar mecburiyetten oynatıp teşekkür edilmeli

Abartiyor olabilirim Aynen Ama demek istedigim mesela bi nagatomo kadar faydali degil

Lato ornegini verdim cunku oda duz bir oyuncuydu

ilk sezonundaki yuto acayip bir herifti. hoca almanya'da özel operasyonla ciğerini söndürdükten sonra bir daha dikiş tutmadı. saracchi lato kadar düz bir oyuncu değil ama üstüne yatırım yapılacak kadar kusursuz da değil kuşkusuz.

Top rakipteyken karşılamada çok çabuk bir herif ama garanti olsun diye orta sahadan musleraya attığı geri pas ve yaptığı ortalar gösteriyor ki topa sahipkenki özgüveni bitmiş. Savunmada topsuz oyunlarda zaten skandal kenar ortası falan filan ama yapacak bir şey yok idare edeceğiz

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saracchinin çok iyi oynadığı maçlar vardı bu sezon. Ama son dönüşü de tam tersi korkunçtu. Bu kadar istikrarsızlık taraftarı da yoruyor. Önümüzdeki sezon alternatif oyuncu olarak kiralık kalabilir ancak yerine ideal 11 oyuncusu alınmalıdır. Beklerimiz çok istikrarsız.

Göztepe ve Ts maçlarında çok iyiydi kesilmesinde anlam bulamıyorum.

Kızabilirsiniz ama Saracchi bana göre kötü performans vermedi. Mümkünse ben kalmasından yanayım.

Şu sakatlık sorununu bahane edip ucuza kapatabilirsek efsane olur veya bir yıl daha opsiyonlu kiralık yapsak güzel olur bence.

Fakat sakatlığından ötürü hoca pek tutmuyor onu sanırım. Keşke bir şans daha verseydi.

Yaşı genç daha hafif kıpırdasa 2-3 yıl içinde +10 milyon gibi tutarlara satabiliriz.

Kizilacak birsey yok, sorun performansindan ote devamlilik. Cok mac kaciriyor, muzmin sakat ve gucsuz bir arkadas. Bize uygun degil kesinlikle ve maliyeti de az degil. Ayrica, performansi da stabil degil, inisli cikisli. Bir mac efsane isler yaparken obur mac rezilleri oynayabiliyor. Son olarak, cok fazla bireysel pas hatasi yapiyor, sonuc olarak kesinlikle takimda kalmamali.

Geri
Üst Alt