37. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sampiyon Mustafa Akan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki kiside ayni sarkiyi gondermis arkadas yaa hicde fark etmedim , ikiside cevrim disi iyimi :(
Olur böyle şeyler ,
İkisinede mesaj at durumu bildir , eğer ikiside inat edip şarkıyı değiştirmezlerse ikisinide yarışmadan çıkar ve buradada başlığı değiştirerek bildir ,
gelen puanlamalarıda iptal et , çünkü gelecek yeni şarkıya haksızlık olmasın , gerekirse Cuma'yada sarkar puanlama ve sonuçları açıklama süreci ,
olur yani bunlar ilk elin günahı olmaz

Olur böyle şeyler ,
İkisinede mesaj at durumu bildir , eğer ikiside inat edip şarkıyı değiştirmezlerse ikisinide yarışmadan çıkar ve buradada başlığı değiştirerek bildir ,
gelen puanlamalarıda iptal et , çünkü gelecek yeni şarkıya haksızlık olmasın , gerekirse Cuma'yada sarkar puanlama ve sonuçları açıklama süreci ,
olur yani bunlar ilk elin günahı olmaz

Degistirdim sarkiyi yeni sarki ekledim

bence puanlamaya gerek yok ordan 10 puan yazın bana 5 size kalsın yorulmayın boşa

Ohooo ben yazana kadar sorun halledilmiş ,
karşılıklı anlayışla sorunu çözen yarışmacı renktaşlara teşekkürlerimi bildiririm ,

Beyler bence yarışmaya bir yenilik katalım. Anket yapılsın sizce hangi şarkı 1. olmalı diye. Böylece yarışamayanlar da tercih yapabilir. Ne diyorsunuz?

yok kardesim herkes ikiser ikiser mesaj gonderince birini cok once ekledim unuttum sonra digeri geldi :D

Şaka yapıyorum. :) Biz de zamanında aynı yoldan geçtik. 1 şarkı eksik playlistten tut, iki şarkı aynı anda, yanlış puanlama vs... Hepsini yaptık. :D

Anket ancak sonradan (oylama bittikten) değerlendirmeye katılan belirli bir yüzdeye sahip bir şey olabilir diye düşünüyorum.

Tamam yarışmadan sonra yapılsın o zaman. Böylece yarışma olmadığı zamanlarda da anket rekabeti izleriz. :)

Ankete 10 seçenek eklenebiliyor maksimum.

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt