- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Sen pişti olanlardan değilmiydin yahu ,
yanlış alarm galiba .....
Abi ben pişti olacak adam mıyım?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen pişti olanlardan değilmiydin yahu ,
yanlış alarm galiba .....
Sansa bak reis hicde fark etmedimSorun halledildi çok geç olmadan güzel.
Olur böyle şeyler ,Iki kiside ayni sarkiyi gondermis arkadas yaa hicde fark etmedim , ikiside cevrim disi iyimi![]()
Olur böyle şeyler ,
İkisinede mesaj at durumu bildir , eğer ikiside inat edip şarkıyı değiştirmezlerse ikisinide yarışmadan çıkar ve buradada başlığı değiştirerek bildir ,
gelen puanlamalarıda iptal et , çünkü gelecek yeni şarkıya haksızlık olmasın , gerekirse Cuma'yada sarkar puanlama ve sonuçları açıklama süreci ,
olur yani bunlar ilk elin günahı olmaz
Ulan 40 yılın başı bir iddialı şarkıyla katıldım, onda da toy organizatöre denk geldik.
Tuncay modum sözüm meclisten dışarı.![]()
Beyler bence yarışmaya bir yenilik katalım. Anket yapılsın sizce hangi şarkı 1. olmalı diye. Böylece yarışamayanlar da tercih yapabilir. Ne diyorsunuz?
yok kardesim herkes ikiser ikiser mesaj gonderince birini cok once ekledim unuttum sonra digeri geldi![]()
Puanlama bittikten sonra olabilir ama diğer türlü yönlendirme olur.
Beyler bence yarışmaya bir yenilik katalım. Anket yapılsın sizce hangi şarkı 1. olmalı diye. Böylece yarışamayanlar da tercih yapabilir. Ne diyorsunuz?
Kazanamayacagini anlayinca yeni yontemler bulmussun sanirim.Olmaz.
Arkadaş 2 tane aynı şarkının varlığını farketmeden puanlarını yollayan adamlar mı var şimdi?..
Neyse ben bir şey demiyorum. :38573:
Olmaz bence. Şahsen ben kafama yatmayan şarkıya sırf ankette önde diye puan vermem.
anlasildi malesef oy atamiyorum
Ne güzel hevesle puan listemi hazirlamaya baslamistim
Ankete 10 seçenek eklenebiliyor maksimum.
-Tapatalk-