37. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sampiyon Mustafa Akan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga - Enrico Macias
Ertuğrul - Mariah Carey
Murat - Everly Brothers ya da Ella Ella
Cenk - Edip Akbayram
Serkan - Tears in Heaven
Uğur -Joe Cocker
Alpay - Hello (yorumlardan anladığım kadarıyla)
Aslan - Ya Rayah
Ömer - Believe

Değil. Senin Oh, Lady o zaman kesin.

EDIT: Alıntı yerine mesaj editledim. sdasdsa :D

Tolga - Enrico Macias
Ertuğrul - Mariah Carey
Murat - Everly Brothers ya da Ella Ella
Cenk - Edip Akbayram
Serkan - Tears in Heaven
Uğur -Joe Cocker
Alpay - Hello (yorumlardan anladığım kadarıyla)
Aslan - Ya Rayah
Ömer - Believe
genelde 80's ve öncesi şarkılarla katılıyorum.

Böylece sen de zil takıp oynarsın Uğur kardeşim. :mad: Dünden beri etmediğin laf kalmadı. Bugün şampiyon olmazsam en çok sen mutlu olursun herhalde.

Takılıyorum bro.:)Şampiyonluk sayısı fazla olan üyelerin yerine daha önce şampiyon olamamış üyelerin şampiyon olmasını tercih ederim her zaman.Çok değil birkaç yarışma önce ben de senin durumundaydım.

Bir şarkıya 3 puan vererek çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum :red:

Tears in heaven tolga
Oh lady mary Arda abi
Mariah carey aslan

Arkadaş bir kez de doğru tahmin edin be :D

Buarada tahminlerde benim şarkıyı yazmak kimsenin aklına gelmemiş. Anlaşılan yine hüsran olacak. :mad:

Alpay ve Tolga ,
tutturamadınız renktaşlarım ,

Mariah Carey severim ama en efsane şarkısı dururken, bu bence yukarıda olması zor diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. Yanılabiliriz.

Everly Brothers-ya Murat Abi ya da Ertuğrul başkanındır. Bence güzel bir seçim denebilir. Nerelerde olur bilemiyorum ama.

Oh, Lady Marry güzel şarkı, hepimiz tanıdığız zaten ama DALIDA ile girse sahibi bence çok daha hoş olurdu.

Mariah Carey severim ama en efsane şarkısı dururken, bu bence yukarıda olması zor diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. Yanılabiliriz.

Everly Brothers-ya Murat Abi ya da Ertuğrul başkanındır. Bence güzel bir seçim denebilir. Nerelerde olur bilemiyorum ama.

Oh, Lady Marry güzel şarkı, hepimiz tanıdığız zaten ama DALIDA ile girse sahibi bence çok daha hoş olurdu.
iyi analiz etmişsin sevdiğim tarz, iyi puan verdim

Sarkimi tahmin eden olmadi :D

En az 1 puan istiyorum geresi hepsi Bonus:D

Tuncay reis başlığa 36 yazmış.Sonuçları sağ salim öğrenebilirsek iyi. :D

Anlaşılan yarışmanın elit grubu yine fazla puan vermemiş şarkıma. Neyse umudumuz dün dinlemeden puan verenlere kaldı. :D Belki kazara 12 puan falan vermişler.

Tolga dabenim şarkıyı doğru tahmin etmiş direk. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt